Anne- oğul kazada can verdi

Güncelleme Tarihi:

Anne- oğul kazada can verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2009 12:24

BURSA’nın Yenişehir İlçesi’nde özel otomobilin iş makinesiyle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 41 yaşındaki Aynur Hasırcı ile 5 yaşındaki oğlu Talha Emir Hasırcı yaşamını yitirdi.

Kaza, dün akşam Yenişehir- İznik karayolunun 3’üncü kilometresinde meydana geldi. Yenişehir’den akraba ziyareti için İznik’e giden 45 yaşındaki Şaban Hasırcı yönetimindeki 11 AT 114 plakalı otomobil, Yenişehir çıkışında yol onarım çalışması yapan 29 yaşındaki Sait Ramazan’ın kullandığı kepçeyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ön tarafı tamamen hasar gören ve hurda yığınına dönen araçta bulunan Şaban Hasırcı’nın eşi Aynur Hasırcı ile oğlu Talha Emir Hasırcı kaza yerinde yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Şaban Hasırcı, Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından hastaneye ve kaza yerine akın eden Hasırcı ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kepçe operatörü Sait Ramazan gözaltına alınırken, kaza yerinde yapılan incelemede yolun tek şeride düştüğü ve kepçenin uyarı tabelaları konulduktan sonra çalışma yaptığı belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!