Anne beni okula gönder

Güncelleme Tarihi:

Anne beni okula gönder
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2010 00:00

Coşkun Sabah’ın eşinin “servis takıntısı”, altıncı sınıf öğrencisi kızlarını zor durumda bıraktı. Sabah, kızlarının okuldaki devamsızlığı artınca, çözümü yolları aramaya başladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Servise vermeye korkuyoruz  

Her anne-baba gibi biz de çocuklarımıza bağlıyız. Ama Ceyda bu konuda biraz daha hassas... Servislere güvenemediği için kızımızı birinci sınıftan beri okula kendisi götürüp getiriyor. Bu yıla kadar bir sorun da yaşamamıştık. Ama ikinci bebeğimiz dünyaya gelince gece uykusuzlukları başladı, sabahları uyanamadı, bu da kızımızın okul devamsızlığının artmasına yol açtı. Kışın bir de ağır grip atlatınca, kızımız okuldan epey uzak kaldı.

Psikolojik destek alabilir

Her şeye rağmen kızımız sınıfını geçti ama artık servis problemine bir çözüm bulmamız gerektiğini fark ettik. Ceyda, gerekirse bu takıntısından ve güvensizliğinden vazgeçebilmek için psikolojik destek alacak. Gelecek yıl kızımızı servise vermeyi düşünüyoruz. Eve de bir yardımcı daha aldık. Önümüzdeki eğitim yılında bu konuda hiçbir sıkıntımızın kalmayacağına inanıyorum.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!