Anna Kournikova Liz’e ‘Çirkin’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Anna Kournikova Liz’e ‘Çirkin’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Tenis kortlarının haşarı süperstarı Anna Kournikova yine ortalığı birbirine kattı. Wimbledon Tenis Turnuvası'ndaki maçı sırasında çırılçıplak soyunup, dans eden İngiliz hayranına dönüp bakmayan afet Rus tenisçi, bu kez aktris ve model Liz Hurley'i ‘‘çirkin’’ diye nitelemesiyle şimşekleri çekti.

Muhteşem hatlarıyla, uzun, sarı saçlarıyla gözde mankenlere gölgede bırakan 19 yaşındaki Anna Kournikova Wimbledon'da olağanüstü performans ortaya koyamadı, ancak bombasını patlatmayı başardı. Kournikova geçenlerde Buckingham Sarayı'nda bir davette Liz Hurley ile karşılaştı. Yardımsever tenisçilerin organize ettiği toplantının yıldızı askılı, seksi kıyafetiyle Kournikova'ydı. Sevgililerinden ince topuklu ayakkabılarına kadar her tercihiyle objektiflerin zumlandığı Kournikova gecenin tek dilberiydi. Kısa kollu, limon rengi, sade bir elbiseyi yeğleyen 35 yaşındaki zarif Liz Hurley ile ilgilenenler ise sınırlıydı.

Ünlü aktör Hugh Grant'in eski sevgilisi Hurley'i dikkatle inceleyen çok genç ve güzel tenisçi acımasız yorumunu Rus Vogue dergisine yaptı. Kournikova'ya göre Hurley tek kelimeyle ‘‘çirkin’’di. Derginin geçen ayki sayısında ünlü tenisçinin profilini kaleme alan arkadaşı Karina Dobrotvorskaja'ya bir ara ‘‘çirkin’’ sözcüğünü fısıldadı.

Vogue dergisinde Kournikova'dan şöyle söz ediliyordu: ‘‘Hem hayatta, hem kortlarda Kournikova bir saniye bile yerinde duramaz. Sabırsız ve ihtiraslıdır. Ateşli, yeni hayranlarını peşinden koşturur. Fıkralar anlatır ve bunlara ilk gülen de kendisi olur. Liz Hurley ile bir kez karşılaştı ve şöyle fısıldadı: ‘‘Çoook çirkin’’

Londra'daki bir partide Kournikova hakkında görüşleri sorulan Hurley diplomatik yanıtı yeğleyip, ‘‘Çarpıcı olduğu kanısındayım. Çok sevimli bir kız...’’ dedi.

Hurley, eski sevgilisinin başrolde olduğu ‘‘Dört Düğün, Bir Cenaze’’ filminin galasına çengelli iğnelerle tutturulmuş, Versace kıyafetiyle günlerce adından söz ettirmişti. Bu yıl Wimbledon'da Anne-Gaelle Sidot'ya yenilerek tek bayanlardaki iddiasını kısa sürede yitiren Kournikova yanık bacakları, sarışınlığı ve Berlei sutyenlerinin reklamıyla gündemde kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!