Ankaralı Namık kazada yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı Namık kazada yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 09:15

ANKARA 1'inci Bölge Bağımsız Milletvekili adayı da olan, ‘Ankaralı Namık' adıyla tanınan sanatçı Namık Uğurlu, konser vermek üzere Aksaray'a giderken içinde bulunduğu otomobilinin şarampole yuvarlanması sonucu sol ayak bileğinden yaralandı

Haberin Devamı

Namık Uğurlu bir hafta önce de Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde otomobiliyle yaptığı kazadan yara almadan kurtulmuştu.

Kaza 20.30 sıralarında Ankara-Aksaray Karayolu 50’inci kilometrede meydana geldi. İstanbul'dan Aksaray'a konser vermek üzere giden Namık Uğurlu'nun yanısıra, Adem Yardımcıoğlu, Erol Köse ve Sezer Yılmaz'ın içinde bulunduğu Haydar Afşar yönetimindeki 06 BG 9808 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu konroldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kendi imkanlarıyla otomobilden çıkan kazazedeler, yoldan geçen bir kamyona bindi. Bir süre sonra karayolunda trafik polisine rastlayan Uğurlu ve beraberindekiler kaza yaptıklarını belirtti. Polis aracıyla Özel Aksaray Hastanesi’ne giden Namık Uğurlu'nun sol ayak bileğinde burkulma olduğu belirlendi. Araçta bulunan diğer kişilerin ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi.

Haberin Devamı

Namık Uğurlu, Aksaray'a bir konsere yetişmek için hızlı gittikleri bir sırada aracın kontroldan çıktığını belirtti. Ayak bileği alçıya alınan Uğurlu, bir süre sonra hastaneden ayrıldı.

BİR HAFTA ÖNCE DE KAZA YAPMIŞTI

Namık Uğurlu geçen hafta da Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde yönetimindeki otomobille kırmızı ışık ihlali sonucu Tülin Danyel'in kullandığı otomobile çarpmıştı. Kazadan Namık Uğurlu ile beraberindeki eşi Nebahat Uğurlu ve çocuğu Efe Uğurlu yara almadan kurtulmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!