Ankara'da yolcu otobüsü yön levhalarına çarptı: 39 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ankarada yolcu otobüsü yön levhalarına çarptı: 39 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 08:24

Başkentte bir yolcu otobüsünün yön levhalarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 39 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

İstanbul yolundaki kazada, Adıyaman'dan İstanbul'a gitmekte olan Abdullah Akdağ yönetimindeki yolcu otobüsü, Şaşmaz kavşağına yaklaşık 100 metre mesafede bir benzin istasyonunun önündeki yön levhalarına çarptı. Kazada, 39 yolcu yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yolculardan bazıları itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları otobüsten çıkartılırken, yaralılar Ankara'daki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

KİMLİKLER BELLİ OLDU

Ankara'da yolcu otobüsünün yön levhalarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 39 kişiden 12'sinin de kimlikleri belirlendi.

Yaralanan 39 kişiden Sağlık Bakanlığı Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Mükerrem Baydak (29) ile Zeynep (29), Dilan (8) ve Rümeysa Erşahin'in (4) travma riski nedeniyle acil serviste gözlem altında tutulduğu bildirildi. Mehmet Hamdi Oduncu (48), Sibel Bilen (25) ve Muhammet Kayra'nın (2) ise tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Nazime Elmacı, Cihat Elmacı, Abdülkadir Yücedağ ve Ali Karagöz ile Numune Hastanesine kaldırılan Ali Osman Aytekin'in sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yaralanan 27 yolcunun kimliği daha önce belirlenmişti. Böylelikle yaralıların tamamının kimlikleri belirlenmiş oldu.

İstanbul yolunda, Adıyaman'dan İstanbul'a giden Abdullah Akdağ yönetimindeki 02 FK 400 plakalı yolcu otobüsünün, Şaşmaz kavşağına yaklaşık 100 metre mesafede bir benzin istasyonunun önündeki yön levhalarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 39 kişi yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!