Ankara'da eylem günü

Güncelleme Tarihi:

Ankarada eylem günü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2001 10:41

Abdi İpekçi Parkı'nda yapılacak kitlesel basın açıklaması nedeniyle Türk-iş, DİSK, KESK ve HAK-İŞ'e bağlı işçi ve memurlar Hipodrom, Beştepe Kavşağı ve Kolej Kavşağı'nda toplanmaya başladılar.

Haberin Devamı

Uluslararası Hür İşçi Sendikaları Konfederasyonu tarafından, 9 Kasım'ın "Emeğin Küresel Eylem Günü" ilan edilmesi nedeniyle Türk-İş, DİSK, KESK ve Hak-İş`in Ankara'da Abdi İpekçi Parkı'nda yapacağı kitlesel basın açıklaması için geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kitlesel basın açıklaması için Türk-İş'e bağlı işçiler Hipodrom`da, DİSK ve KESK üyesi işçiler Beştepe Kavşağı`nda ve Hak-İş`e bağlı işçiler ise Kolej`de toplanıyorlar. Gruplar daha sonra Sıhhiye`ye doğru yürüyecekler ve Abdi İpekçi Parkı`nda buluşacaklar.

Polis, yürüyüşün başlayacağı yerlerde ve basın açıklamasının yapılacağı Abdi İpekçi Parkı`nda geniş güvenlik önlemleri aldı.

Çevik kuvvete bağlı ekiplerin yanı sıra diğer ilçe emniyet müdürlüklerinden de, işçilerin toplanacağı bölgelere, yürüyüş güzergahlarına ve Abdi İpekçi Parkı`na ekipler sevkedildi.
İşçilerin yürüyüşü ve Sıhhiye`de buluşmaları, havadan helikopterlerle de kontrol edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!