Ankara'da banka soyan kişi yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Ankarada banka soyan kişi yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2011 11:04

Ankara Seyranbağları'nda bir banka şubesi silahla soyuldu. Paraları çaldıktan sonra kaçan soyguncuyu, tesadüfen banka önünden geçen motosikletli bir vatandaş takip ederek ihbar etti ve soyguncunun yakalanmasını sağladı.

Haberin Devamı

Bir bankanın Seyranbağları şubesine giren ve özel güvenlik görevlisini silahla etkisiz hale getirilen kişi, veznedeki görevliden paraları aldıktan sonra bankadan çıktı.

Soyguncu olay yerinden koşarak uzaklaşırken, güvenlik görevlisinin uyarısı üzerine motosikletli bir vatandaş da kaçan zanlıyı takip etmeye başladı. Motosikletli vatandaş, bir markete giren soyguncuyu polise ihbar etti.

Olay yerine gelen Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık zanlısını yakaladı. Gözaltına alınan zanlının adının Tolga A, olduğu bildirildi. Soyguncuyla birlikte bankadan çalınan 17 bin lira da ele geçirildi. Soyguncunun olayda kullandığı tabancanın da gaz tabancası olduğu belirlendi.

Polis tarafından gözaltına alınan soyguncunun sorgulanmak üzere Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildiği kaydedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!