Ankara’da ’60 Saniye’

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da ’60 Saniye’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2006 00:00

Başkentte, "60 Saniye" filmi benzeri, çaldıkları araçların zevk için üzerinde zıplayan, sopalarla camlarını kıran iki sevgili, suçüstü yakalandı.

BAŞROLLERİNİ Nicolas Cage ve Angeline Jolie’nin paylaştığı, 60 saniyede bir otomobili çalan hırsızı konu alan "60 Saniye" filmi, Ankara’da gerçek oldu. Oto Hırsızlık Bürosu polisleri, İsmail Ulaş C. (19) ile sevgilisi Sena Y.’yi (18), Çamlık Mahallesi’nde bir gece içinde 5 otomobil çalmaktan gözaltına aldı. Çaldıkları araçların zevk için önce üzerinde zıplayan, sonra ellerindeki sopalarla camlarını kıran iki sevgili, suçüstü yakalandılar.

Bir kişi aranıyor

İsmail Ulaş C.’nin 15 ayrı hırsızlık, 10 oto hırsızlığı ile gasp ve adam yaralama suçlarından sabıkalarının bulunduğu, Sena Y.’nin ise sabıkasının olmadığı belirlendi.

Soruşturmayı genişleten oto hırsızlık ekipleri, çalıntı araba parçaları satın aldığını tespit ettiği Hasan A.’yı da gözaltına aldı. Çalınan otomobiller sahiplerine teslim edilirken, bir kişinin daha arandığı açıklandı. İsmail Ulaş C., Sena Y. ve Hasan A., ifadeleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Sabıka dosyası kabarık
/images/100/0x0/55eabcc5f018fbb8f893808d


Bir gecede 5 otomobil çalıp parçalamakla suçlanan İsmail Ulaş C. ile sevgilisi Sena Y’ye suçüstü yapıldı. Nicolas Cage ve Angeline Jolie’nin başrollerini paylaştığı "60 Saniye" filmine (üstte) benzetilen olayın kahramanı İsmail Ulaş C. (yanda) çok sayıda suçtan sabıkalı çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!