ANAP Kongresi’ne 200 sanatçı katılacak

Güncelleme Tarihi:

ANAP Kongresi’ne 200 sanatçı katılacak
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 26, 2001 15:58

ANAP'ın 4-5 Ağustos tarihlerinde Aski Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek 7. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklar sürdürülüyor. Kongre’de yaklaşık 200 sanatçıdan oluşan grup, ‘Türkiyem’ isimli müzik gösterisi sunacak.

Haberin Devamı

Kongre çalışmaları, ANAP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Taşar ve Selçuk Pehlivanoğlu'nun denetiminde gerçekleştiriliyor.

‘GELECEK ANAP’LA GELECEK’

Aski Spor Tesisleri'nde yapılacak kongreye delegeler, konuklar ve basın mensupları, fotoğraflı olarak hazırlanan manyetik kartlarla girebilecek.

1226 delegenin oy kullanacağı kongrede 200 sanatçıdan oluÅŸanÂtopluluk ''Türkiyem'' adlı bir gösteri sunacak. Türk müzik tarihinden örneklerin verileceÄŸi gösteri için kongre salonunda büyük bir platform oluÅŸturulacak. Kongrede ''Yepyeni bir gelecek yine ANAP'la gelecek'' sloganı ağırlıklı olarak kullanılacak.

KONGRE GÃœNDEMÄ°

Kongrenin ilk günü Kongre Başkanlık Divanı'nın belirlenmesinin ardından Genel Başkan Mesut Yılmaz açış konuşmasını yapacak. Daha sonra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Faaliyet ve Hesap Raporu okunacak, rapor üzerinde görüşmeler gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

MKYK'nın ibrasının ardından Genel Başkanlık için seçim yapılacak.

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) için adaylık başvurularının alınması ile birlikte kongre ilk gün çalışmalarını tamamlayacak. Kongrenin ikinci günü ise MKYK ve MDK Seçimleri yapılacak. Siyasi konuşmalar, dilek ve temennilerin ardından Genel Başkan'ın kapanış konuşmasıyla kongre sona erecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!