‘Ananı al da git’ balonlarına inceleme yok

Güncelleme Tarihi:

‘Ananı al da git’ balonlarına inceleme yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 13:29

AKP’nin hafta sonunda Kayseri’de düzenlediği miting sırasında gökyüzüne bırakılan balonlara bağlı ‘Ananı al da git’ yazılı dövizlerle ilgili, ‘Emniyet Müdürlüğü’nün inceleme başlattığı’ haberine yalanlama geldi. Kayseri Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili herhangibir soruşturmanın söz konusu olmadığını söyledi. Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk de böyle bir soruşturmadan haberi olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Bir ajansın servise koyduğu, ‘Balonlu eyleme Emniyet Müdürlüğü İnceleme başlattı’ haberinin doğru olmadığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Akarsu, “Balonlu eylemle ilgili soruşturma açmadık. Zaten soruşturmayı gerektiren bir durum söz konusu değil” dedi. Kayseri Valiliği’nin de soruşturma açılması yönünde bir girişimde bulunmadığı kaydedildi.

Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk de, eylemle ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden inceleme başlatıldığına ilişkin kendisine herhangi bir bilgi gelmediğini söyledi. Türk Eğitim Sen 2 Nolu şube üyeleri, AKP’nin Kayseri mitingi sırasında balkondan, üzerinde ‘Ananı al da git. 200 bin öğretmen kadro bekliyor’, ‘Ananı al da git. İşçiye var, memura yok mu?’ yazılı dövizler bağlı balonlar uçurmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!