Anadolu Yakası’nda 7 ilçede elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Yakası’nda 7 ilçede elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2015 02:43

Pazartesi günü İstanbul’un Anadolu yakasında elektrik kesintisi yaşanacak. AYEDAŞ, belirli süre ile yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, yarın 7 ilçeye elektrik veremeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştiren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, İstanbul’un 7 ilçesinde belirli süre ile yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, yarın elektrik kesintisi uygulanacağını kaydedildi. Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Tuzla ve Üsküdar ilçelerinin bazı bölgelerinde, 21 Aralık Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak.

Anadolu Yakası’nda 7 ilçede enerji kesintisi yapılacak

Kadıköy’de gerçekleştirilecek olan bakım onarım ve yatırım faaliyetleri kapsamında 09:00 ile 19:00 saatleri arasında Kozyatağı Mahallesi Forsa Sokak, 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Dumlupınar Mahallesi’nin Bahtlı, Hızırbey ve Volkan Sokakları’nda kesinti yapılacak.

Kartal’daki yatırım ve bakım onarım faaliyetleri sebebiyle 00:00 ile 07:00 saatleri arasında Orhantepe Mahallesi’nin Alaska, Gül, Fethiye, Orhangazi, Defne, Fulya, Çamlı, Kayın, İcabet, Sardunya, Şehit Astsubay Serkan Aktepe, Kefeli Sokakları ve Sahil Yolu, Kordonboyu Mahallesi’nin Tekel, Zambak, Olgun, Merve, Narlıbahçe, Marmara, Akdeniz, Nazende, Lalezar, Yalıboyu, Sandalcı, Kumlar, Uygar, Begonya, Bayındır, Şenova, Orkide, Barbaros, Şehit Astsubay Serkan Aktepe, Şehit Semih Balaban, Kumral, Tokdemir, Dilara, İpekböceği, Işıldar, Şahane, Tekel, Meltem, Sera, Marmara Sokakları, Atalar Mahallesi’nin Beyazköşk Sokakları, Petroliş Mahallesi’nin Üsküdar, İzci, Mine, Meneviş, Rahmanlar, Hayat, Truva, Şehit Ahmet Baş, Yegane, Kumru, Batuhan, Adalar, Kamelya, Bingöl, Sıla, Görkem, Mostar, Derinkuyu, Şehit Murat Şenyüz, Armağan, Şehit Dursun Bakan, Susuzkuyu, Kekik, Tolgahan, Şenlik, Denge, Gündüz, Emektar, Levent, Zanaat, Pusula, Işıkalp, Kağan Çıkmazı, Kurtuluş, İlham, Şafak Sokakları’nda, 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Yalı Mahallesi’nin Dere Sokağı’nda elektrik kesintisi uygulanacak. 

Haberin Devamı

Maltepe’deki yatırım ve bakım onarım çalışması dolayısıyla 00:00 ile 07:00 saatleri arasında Yalı Mahallesi’nin Barış Çıkmazı Ve Evrim Çıkmazı, Şehit Ali İhsan, Dr. Sadık Ahmet, Mareşal Fevzi Çakmak, Saygın, Esma Sokakları, Cevizli Mahallesi’nin Yıldız, Elgin, Kartal, Tansel, Nedret, Yeşil, Cömert Sokakları’nda kesinti yapılacak.

Haberin Devamı

Pendik’teki yatırım ve bakım-onarım çalışmaları sebebiyle 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Kaynarca Mahallesi’nin Yaldız, Kalyon, Kayın, Sahil Sokakları’nda elektrik kesilecek.

Sancaktepe’de yapılacak olan yatırım ve bakım-onarım çalışması nedeniyle 08:00 ile 17:00’da saatleri arasında Fatih Mahallesi’nin Marmara, Aygün, Çağlayan, Gazi Yücel, Çeçen, Pehlivan, Yakacık, Yörük Marmara, Çamlık, Gazi Yücel Sokakları, 12:00 ile 16:00 saatleri arasında Merve Mahallesi’nin Akyazı, Zerdali, Cuma, Sohbet Sokakları’nda elektrik kesintisi uygulanacak. 

Tuzla’da gerçekleştirilecek yatırım ve bakım onarım çalışması kapsamında 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Yayla Mahallesi’nin İmece, Güleryüz, Sütlüce, Hasgül, Saltuk, Pınar, Huzur, Özdere, Cengiz Topel, Döner, Ergin Sokakları’nda elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Üsküdar’daki yatırım ve bakım onarım çalışması dolayısıyla 01:00 ile 06:00 saatleri arasında Acıbadem Mahallesi’nin Acıbadem, Ahududu, Doğancı, Pıtrak, Raufpaşa Hanı, Beyazgül, Palmiye, Raufpaşa Sokakları’na elektrik verilmeyecek.

 

BAKMADAN GEÇME!