Ana yüreği dayanmadı

Güncelleme Tarihi:

Ana yüreği dayanmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Serik'te 18 günlük bebeğini çorbacıda bırakıp kaçan genç anne, bir gün sonra hasretine dayanamadığı yavrusunu almak için geri döndü

EVLİLİK dışı doğan çocuğu ile sokağa atılan 26 yaşındaki Müvella Erdem, çorbacıda terkettiği 18 günlük oğlunun hasretine sadece 1 gün dayanabildi. Çocuğu terkettikten sonra sahile gidip intihar etmeye kalkışan genç kadın, henüz ismini bile koymadığı oğlunu düşünüp kararından vazgeçti, sabahleyin de hemen karakola gidip yavrusunu geriye aldı.

Antalya'nın Serik İlçesi'nde bir çorbacıya terkedilen yeni doğmuş bebeğin sırrı çözüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine polis tarafından bulunup Devlet Hastanesi'ne bırakılan çocuğun, 26 yaşındaki Müvella Erdem'e ait olduğu ortaya çıktı. Karakola gelip çocuğunu geriye almak istediğini belirten Erdem, hüzünlü öyküsünü şöyle anlattı:

BİRBİRİMİZİ SEVDİK

‘‘Memleketim Manisa'dan 3 yıl önce Antalya'ya geldim. Belek'teki bazı otellerde servis elemanı olarak çalıştım. Bu arada garsonluk yapan Özcan Çelik ile tanıştım. Birbirimizi sevdik. Evli olan Özcan, eşinden ayrı yaşıyordu. Boşanıp benimle evleneceğini söylüyordu. Ancak daha sonra fikrini değiştirip eşine döneceğini söylemeye başladı. Önceki gün de bizi terk edip çekip gitti.’’

Eve döndüğünde 1.5 yıl birlikte yaşadığı adamın ailesinin, ‘‘Ne seni, ne de çocuğunu istiyoruz. Defol git’’ dediğini öne süren Erdem, ‘‘Bir anda sokakta kaldım. Bir müddet dolaştıktan sonra bir çorbacıya girdim. Biraz oturduktan sonra çocuğumu masanın üzerine koyup oradan uzaklaştım. İntiharı düşünüyordum ama yapamadım’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!