Amerika için Nisan son ay

Güncelleme Tarihi:

Amerika için Nisan son ay
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ayusa 15-18 yaş grubundaki öğrencilere bir yıl süre ile ABD'de gönüllü aileler yanında konuk olarak kalıp bir Amerikan Devlet Lisesi'nde eğitim olanağı sağlıyor. Bu programa katılan ve bir mülakat sonucu seçilen öğrenciler, Amerika'da bir yıl lise eğitimi görerek dönüşlerinde Türkiye'de bir üst sınıfa devam etme hakkı kazanıyorlar. Bu programa öğrenci kabul tarihi 15 Nisan'da sona eriyor.

AUPAIR CARE

USIA denetiminde uygulanan bir kültürel değişim programı olan AuPair Care ile Amerika'ya 18-26 yaş arasındaki gençler bir yıl süre ile 'bebek ve çocuk bakımı' için gönderiliyorlar. Adaylardan iyi derece İngilizce bilmeleri, çocuk bakımı konusunda deneyim sahibi olmaları, sigara kullanmıyor olmaları aranıyor. ABD'ye giden adaylara ayda 650 dolar ücret ödeniyor. Her türlü ihtiyacı (yemek-yatma) davet sahibi aile tarafından karşılanıyor.

INTRAX

San Francisco, San Diego ve Boston'da 2 hafta ile 48 hafta arasında değişen İngilizce kursları veriliyor. INTRAX'ın en cazip programlarından birisi de 'Internship' olarak adlandırılan ve lisan kursu ile bir iş yerinde kendi branşında çalışmayı öngören 2-9 ay süreli programlar. Bu programlara katılacakların İngilizce bilmeleri gerekiyor.

HIGH SCHOOL COLLEGE YEAR

Lise 2 ve lise son sınıf öğrencileri veya liseyi bitirmiş öğrenciler bir Amerikan Koleji'nde (yüksekokul) bir eğitim yılı okuyarak Amerikan Lise Diploması almaya hak kazanıyorlar ve böylelikle ABD'deki üniversitelerden birisine otomotikman girme hakkını elde ediyorlar.

Telefon: 0212/231 92 92-219 48 88-219 48 89



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!