Amatör futbulcuları taşıyan minibüs kaza yaptı: 11 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Amatör futbulcuları taşıyan minibüs kaza yaptı: 11 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2009 11:21

Sivas'ta bir amatör kulübün futbolcularını taşıyan minibüsle, kapalı kasa kamyonetin çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.

Sivas Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden TEDAŞ Spor Kulübü'nün (A) Genç Takımı'nda forma giyen sporcuları dün akşam iftar sonrası antrenman yapmak üzere TEDAŞ binasındaki tesislere taşıyan Kazım Şeker yönetimindeki plakası öğrenilemeyen servis minibüsü ile İsmet A'nın kullandığı 58 NC 637 plakalı kapalı kasa kamyonet, Sivas-Erzincan kara yolu üzerindeki TEDAŞ binası önünde çarpıştı.
Kazada, çarpışmanın etkisiyle devrilen minibüsün sürücüsü Kazım Şeker ile araçtaki sporcular Hüseyin Korkmaz, Burak Çınar, Eren Güney, Yakup Torun, Veysel Ural, Sefer Kaya, Yasin Akbulut, Fatih Torun, Davut Navruz ve Fatih Kırmacı yaralandı.

Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

TEDAŞ Spor Kulübü Başkanı Sedat Darıcı,  yeni sezon hazırlıklarını sürdüren (A) genç takımlarını dün akşam iftar sonrası tesislere taşıyan minibüsün TEDAŞ binasına dönüş yaptığı sırada, arkadan gelen kamyonetin minibüse çarptığını, kazanın etkisiyle minibüsün devrildiğini söyledi.

Minibüste sürücü ile birlikte takımın antrenörü Bülent Aycan ve 13 sporcunun bulunduğunu ifade eden Darıcı, “Korkulacak bir durum yok, şu anda sporcularımızın büyük bir bölümü taburcu oldu. Yakup ve Sefer'in tedavisi ise devam ediyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!