Alkolden ehliyetine el konulan sürücü uslanmadı: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Alkolden ehliyetine el konulan sürücü uslanmadı: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2008 11:37

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde 20 gün önce, alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan 20 yaşındaki Sezgin Biçer yine direksiyon başına geçince dehşet saçtı. Yönetimindeki otomobille aşırı hız yapan Biçer, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Kazada, 1 ay sora evlenecek olan kızının çeyizini Çorlu’ya getiren Mustafa Oruç yaşamını yitirdi, aynı otomobildeki 5 kişi ise yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, dün akşam saatlerinde Çorlu Omurtak caddesi üzerinde meydana geldi. Çorlu’dan İstanbul yönüne giden Sezgin Biçer yönetimindeki 59 AK 196 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkınca önce orta refüje, ardından da da karşı yönden gelen Şaban Kaya yönetimindeki 59 PA 840 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası Sezgin Biçer olay yerinden kaçarken, çarptığı araçta bulunan sürücü Şaban Kaya (29), Mustafa Oruç (48), Elif Oruç (24), Saime Ersoy (54) Fatma Oruç (49) ve Elif Karaca yaralandı.

KIZI İÇİN ÇEYİZ ALIŞVERİŞİ YAPMIŞ

Olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Oruç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Oruç’un 1 ay sonra Şaban Kaya ile evlenecek olan kızı Elif Oruç için Afyon’dan geldiği ve burada çeyiz alışverişi yaptığı belirtildi. Kazadan sonra kaçan Sezgin Biçer ise daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Sezgin Biçer'in, 20 gün önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulduğu anlaşıldı. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Sezgin Biçer ‘Taksirle ölüme sebebiyet verme’ suçundan tutuklanarak Çorlu Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!