Alışveriş merkezinde 4'üncü kattan düştü

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezinde 4üncü kattan düştü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2009 17:38

TEKİRDAĞ’da, arkadaşlarıyla birlikte, bir alışveriş merkezindeki sinemaya gelen 10 yaşındaki Sercan Özcan, yürüyen merdivenlerin çevresini kaplayan cam tırabzandan sarkınca 4'üncü kattan aşağı düştü. 15 metre yüksekten beton zemine çakılan Sercan Özcan, mucize eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

Olay, saat 14.20 sıralarında Tekira Alışveriş Merkezi’nin 4'üncü katında meydana geldi. Safiye Osman Çeliker İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Sercan Özcan, 5 sınıf arkadaşı ile birlikte yeni vizyona giren ‘Recep İvedik 2’ filmini izlemek için alışveriş merkezindeki sinemanın önünde beklemeye başladı. Bu sırada alışveriş merkezindeki yürüyen merdivenlerin etrafındaki cam tırabzandan aşağıya sarkan Sercan Özcan, dengesini kaybedince aşağı düştü. Önce bir kat aşağıdaki tırabzana çarpan küçük çocuk, daha sonra zemin kattaki beton zemine çakıldı.
Sercan'ın düştüğünü gören çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada kontrolden geçirilen Sercan Özcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mucize eseri olaydan yara almadan kurtulan Özcan'ın hastanede 24 saat süreyle gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!