Ali Hasan evine buruk döndü

Güncelleme Tarihi:

Ali Hasan evine buruk döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2006 23:39

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nden kuş gribi şüphesiyle Van'a götürülen Ali Hasan Koçyiğit, hastanedeki 12 günlük tedavisinin ardından evine döndü.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nden taburcu edildikten sonra amcası İhsan Koçyiğit tarafından Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ndeki evine getirilen 6 yaşındaki Ali Hasan Koçyiğit'in evine ulaşmasıyla sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

Kuş gribi salgını nedeniyle 3 çocuğunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan anne Marifet ile baba Zeki Koçyiğit'in 4 çocuğundan en küçüğü olan Ali Hasan'ın 12 gün sonra iyileşerek eve dönmesi, Koçyiğit ailesinin Uluyol Mahallesi'ndeki evinde bayram havası yaşattı.

Ağabeyi M. Ali ile ablaları Fatma ve Hülya Koçyiğit'in ölümünden habersiz evine getirilen Ali Hasan'ı, ilçe Kaymakamı Rauf Ulusoy ile Belediye Başkanı Mukaddes Kubilay da görmeye geldi.

Beraberlerinde getirdikleri oyuncakları Ali Hasan'a hediye eden Kaymakam Ulusoy ile Belediye Başkanı Kubilay, Koçyiğit ailesinin hayatta kalan son çocuğu Ali Hasan'ın iyileşmesinden duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Oğullarının günler sonra eve dönmesinin sevincini yaşayan anne Marifet ile baba Zeki Koçyiğit ise hayatını kaybeden çocuklarının ardından Ali Hasan'ın yaşamasının tek teselli olduğunu belirterek, “3 çocuğumuzu kaybettik. Allah, Ali Hasan'ı bize bağışladı. Biz de dayanacak bir dal bulduk. Umarız bizim yaşadığımız acıyı hiçbir anne baba yaşamaz. Oğlumuzun hayatta kalmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!