Aldatıldığını sorguda öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Aldatıldığını sorguda öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2014 09:51

Saim Karslıoğlu, 14 Ocak’ta Berlin’deki evinde öldürüldü. Polis, Karslıoğlu’nun sevgilisi Dilek M.’nin eşi Engin V.'yi gözaltına aldı. Hürriyet, bu cinayetle ilgili olarak polisin hazırladığı soruşturma dosyasına ulaştı. İşte dosyadan bazı bölümler....

Haberin Devamı

POLİSE göre Saim Karslıoğlu’nu, Dilek M.’nin eşi Engin V. öldürmüş olabilir. Poliste bu yönde ciddi kuşkular var... Engin V., Karslıoğlu'nu yakından tanıdığını ve ailece tanıştıklarını anlatmış. Bir dönem Karslıoğlu'nun yanında çalışan Engin V., cenaze törenine de katılmış. İkinci kez Emniyet’e götürülen Engin V., bu kez cinayet zanlısı olarak sorgulanmış... Ama bütün iddiaları reddetmiş... Polisin, “Eşinizle ilişkisi olduğu için mi Karslıoğlu’nu öldürdünüz?” sorusuna, “Böyle bir şeyden haberim yok” yanıtını vermiş...

Dilek M. de eşinin, sevgilisini öldürmüş olabileceğine inanmazken, Dilek M.’nin annesi de o saatlerde Engin V. ile yemek yiyip dizi izlediğini söyledi. Ayrıca Engin V.'nin eşinin ve Karslıoğlu'nun ilişkisini bilip bilmediği öğrenilmezken bu konuyla ilgili daha önce ne eşiyle ne de aynı evde kaldığı eşinin annesi ve baldızıyla da konuşmadığı öğrenildi.

Önce ateş etti sonra bıçakladı

Cinayetin nasıl işlendiği, otopsi raporuyla ortaya çıktı... Otopsiye göre Karslıoğlu önce bacağından vuruldu. Yere düşünce iki kez daha ateş edildi... Silah tutukluk yapınca katil veya katiller mutfağa gidip ekmek bıçağını aldı.. Karslıoğlu boynundan dört kez bıçaklandı. Bıçak kırıldı. Katil veya katiller, cinayetten sonra kaçtı..

Cinayet yerinde DNA izine rastlandı

EVDE inceleme yapan polis, Engin V.'nin DNA’sına da rastladı.. Ancak Engin V., Karslıoğlu'nun evine sık geldiğini söyledi. Engin V.'nin elinde barut izine rastlanması katil zanlısı olabileceği şüphesini güçlendiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!