Aldatan eşin penisine kızgın yağ

Güncelleme Tarihi:

Aldatan eşin penisine kızgın yağ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2013 08:59

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, iddiaya göre eşi tarafından aldatıldığını öğrenen 33 yaşındaki Ç.E., 28 yaşındaki kocası F.E.’yi uyuduğu sırada penisine ve karın bölgesine kızgın yağ dökerek yaktı. Hastaneye kaldırılan F.E.’nin hayati tehlikesinin bulundu belirtilirken; olay yerinden kaçan Ç.E. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, bugün sat 03.30 sıralarında bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre Ç.E. eşi F.E.’nin kendisini atladığını ve kadını hamile bıraktığını öğrendi. 10 yıllık evli ve 4 çocuk sahibi çift evde bir süre tartıştı, daha sonra F.E. yatak odasına giderek uyumaya başladı. Bu sırada Ç.E. mutfakta hazırladığı kızgın yağı, yatak odasında bulunan eşi F.E.’nin kasık ve karın bölgelerine döktü. Acı içinde bağıran F.E.’nin çığlıklarını duyan komşular, sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gele

Aldatan eşin penisine kızgın yağ

n sağlık ekipleri, penisinde, karın ve kasık bölgelerinde ağır yanıklar bulunan F.E.’yi Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan F.E.’nin hayati tehlikesini bulunduğu bildirildi.

‘5 AYLIK ÇOCUĞUM VAR’

Haberin Devamı

Olay sonrası evden kaçan Ç.E. polis ekipleri tarafından kısa süre sonra yakalandı. Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne sağlık kontrolüne Ç.E. hastane çıkışı gazetecilere ’Benim 5 aylık çocuğum var ve evde çocuklarımla birlikte aç yaşarken kocam başka kadına bakıyor ve hamile bırakıyor’ diye konuştu. Ç.E. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HAŞLANAN KOCA YOĞUN BAKIMDA

İzmir’in Bornova ilçesinde, kendisini aldattığı gerekçesiyle kocası F.E.’nin penisine kızgın yağ döküp haşlayan Ç.E.’nin, ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi. Bu arada, şoför olan F.E.’nin de, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği, kızgın yağ döküldüğü için haşlanan cinsel organının ise işlevini yitirip yitirmediğinin tedavi sonrasında belli olacağı açıklandı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!