Akrabalarına karakolda dayak iddiası

Güncelleme Tarihi:

Akrabalarına karakolda dayak iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2007 00:00

İzmir'in Balçova İlçesi’nde, iddialara göre trafikte çıkan bir kavgada, aralarında TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın akrabaları ile iki polis memuru yaralandı.

Önceki gün yaşanan olay, iddialara göre şöyle gelişti: Köksal Toptan’ın kuzeni Hüseyin Toptan’ın oğlu Mustafa Toptan (27), yol verme yüzünden bir kamyonet sürücüsüyle tartıştı. Trafik durunca, arkadaki arabalarda bulunan sivil polis memurları, tıkanıklığın nedenini öğrenmek için ön tarafa gitti. Bunun üzerine, sivil polisler ile Mustafa Toptan arasında çıkan tartışmaya, ağabey Sinan Toptan (35) ile Doğan (19) ve Celalettin Göztepe (34) de katıldı. Kamyonet sürücüsü ise kaçtı.

POLİS HAVAYA ATEŞ ETTİ

Bu sırada polis memuru Ayhan Korbay, havaya ateş etti. Sinan Toptan, Korbay’ın silahını alırken, kavgada Toptan kardeşler ile polis memurları Ayhan Korbay ve Kenan Yeniçeri yaralandı. Silah çevredekilerin araya girmesiyle polis memuruna geri verilirken, Mustafa ve Sinan Toptan, Celalettin Göztepe ile Doğan Göztepe, Merkez Karakolu’na götürüldü. Yakınları, Sinan Toptan’ın karakolda da
/images/100/0x0/55ea320bf018fbb8f870bb8d
dövüldüğünü iddia etti. Başta TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın yakını olduklarını söylemediklerini, ancak kötü davranılması üzerine bunu açıkladıklarını belirten aile fertleri, karakoldakilerin hareketlerinin değiştiğini ileri sürdüler.

TOPTAN: ARAMADIM

TBMM Başkanı Köksal Toptan ise, karakolda yaşanan olaylar nedeniyle hiç kimseyle temas kurmadığını bildirdi. TBMMBaşkanı Toptan’ın yazılı açıklamasında, Sinan ve Mustafa Toptan’ın Balçova Polis Karakolu’ndan kendisinin telefonuyla serbest bırakıldıkları iddialarının tamamen gerçek dışı olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!