AKP'li milletvekili Er'in çarptığı bisikletli öldü

Güncelleme Tarihi:

AKPli milletvekili Erin çarptığı bisikletli öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2007 08:56

MERSİN AKP Milletvekili Ali Er, kullandığı otomobiliyle bisikletliye çarparak ölümüne neden oldu. Karakolda ifadesi alınan Er, basın mensuplarından saklanabilmek için arka kapıdan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 21.30 sıralarında Mersin- Antalya Karayolu SOLİ Kavşağı yakınlarında meydana geldi. 22 Temmuz genel seçimlerinde Mersin'den 6'ıncı kez milletvekili seçilen AKP'li Ali Er, kullandığı 06 ALA 96 plakalı otomobille henüz kimliği belirlenmeyen 40 yaşlarında bir bisikletliye çarptı. Milletvekili Ali Er, kazanın meydana geldiği yerin yaklaşık 40 metre uzağında durabildi. Milletvekili Ali Er kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, bisiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Ali Er, kaza sonrası ifade vermek üzere Nizip Polis Merkezi'ne götürüldü.

ARKA KAPIDAN ÇIKARILDI

Kaza sonrası Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer ile Emniyet Müdür Yardımcıları da polis merkezine giderek Milletvekili Er ile görüştü. Er’in ifade verdiği bir sırada gazetecilerin görüntü alınmasının fark edilmesi üzerine, görevli polis tarafından pencere perde ile kapatıldı. AKP İl Başkanı Muhammet Mustafa Gültak ile bazı partililer, basın mensuplarının görüntü almasına engel olmaya çalıştı. Basın mensupları ile partililer arasında yaşanan tartışma sırasında Er, polis merkezinin arka kapısından bir otomobile binerek uzaklaştı.

Haberin Devamı

MİLLETVEKİLİ ER'İN ALKOL RAPORU ALINDI

Polis Merkezinde basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için arka kapıdan çıkarılan Milletvekili Ali Er, Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülerek alkol raporu alındı. Buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Milletvekili Er, serbest bırakıldı.

ÖLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

AKP Mersin Milletvekili Ali Er’in otomobilye çarparak ölümüne neden olduğu kişinin TEDAŞ’da memur olarak görev yapan 1 çocuk babası 43 yaşındaki Faruk Gündem olduğu belirlendi. Kazanın olduğu SOLİ Kavşağı yakınındaki Acar Sitesi’nde ikamet eden Gündem’i Mersin Devlet Hastanesi morguna gelen yakınları teşhis etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!