AKP tahribatı Yunan’dan fazla

Güncelleme Tarihi:

AKP tahribatı Yunan’dan fazla
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince önceki gün Afyonkarahisar’da düzenlenen mitingde, "AKP, iktidarı süresince, Yunan buradan çekilirken verdiği tahribatın fazlasını size yaşattı" dedi.

Her iki mitingi de izleyenlerin ifadesiyle AKP mitingine göre daha büyük, coşkulu bir kalabalığa hitap eden Bahçeli, şu konulara değindi:

REZALET İLKLERİ

Başbakan’a göre cumhuriyet tarihinde her şey ilk AKP tarafından yapıldı. Doğrudur, ne kadar garabet ve rezalet varsa ilk kez AKP ile yaşanmıştır. İlk kez bir başbakan askeri yan gelip yatmakla suçlamış, şehitlere kelle demiştir, vatanı bölmek isteyen katile sayın diyen ilk başbakan da AKP’den çıkmıştır. Mehmetçiğin başına çuval da bu başbakan döneminde geçti. Çiftçi, şehit ailesine hakaret eden ilk başbakan da Erdoğan’dır. Bu ilkler Başbakan’ın ve AKP’nin lekesi olarak kalacaktır. Ancak korkak, teslimiyetçi, pısırık bir iktidar bunları gerçekleştirebilir. Ne kadar övünse azdır, o bu nedenlerle bir ilktir.

İNANÇ İSTİSMARI

Meclis çoğunluğuna rağmen cumhurbaşkanı seçtiremeyen ilk başbakan da kendisi. Şimdi aynı garabeti yaşatmak için oy istemekte. Çabaları beyhude. Başbakan inanç istismarının yeniden maya tutacağını sanmakta. Manevi değerler üzerinde yapılan ucuz siyaseti kabul edecek misiniz?

İFADENİ HAZIRLA

Dün, seçim yasakları başladı; kamu araçları kullanılamıyor. Aylardır Ana uçağı, Oba helikopteri AKP için çalıştı, TOKİ mitingleri yapıldı. Ey Başbakan en iyisi sen seçim yasaklarından muaf ol, her şeyi kullan. Bunlar senin son günlerin. Sen Yüce yargıya ifadeni şimdiden hazırla.

GÜL’ÜN SESİ

Kimse ile görüşmeden cumhurbaşkanı adayı olmasını tantanalı bir toplantı ile ilan ediyorsun. O değerli şahsiyet de sana güvenip cumhurbaşkanı adayı diye ortaya çıkıyor, sonra da büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Şimdi de çıkmış meydanlarda mazlum ve mağdur rolü oynuyor, ağlamaklı sesle ben istemedim, beni aday yaptılar, diyor. Tanımıyor musun; Başbakanın kimliğini.

Afyon bozkurtları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Afyonkarahisar’da partisince düzenlenen mitingde kalabalık bir topluluğa konuştu. Ellerinde MHP bayraklarıyla ortalığı gelincik tarlasına çeviren MHP’liler arasında Asena’lar da modern giyimleriyle dikkat çekti. Kalabalık Bahçeli’yi dinlemek için Afyonkarahisar’ın simgesi olan Zafer Anıtı’nın üstünü de doldurdu.

Mersin Asenaları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Afyonkarahisar’da partisince düzenlenen mitingdeki coşkulu ve çok kalabalık topluluktan sonra, dün Mersin’de de aynı manzarayla karşılaşınca büyük moral buldu. Miting boyunca, katılan topluluğu büyük ölçüde Asenalar coşturdu. Ellerinde bayraklar ve parti flamalarıyla, miting sonuna dek hiç susmadılar.

Tek başına iktidarız koalisyon yapmayacağız

MHP
Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tek başına iktidar olacaklarını, hiç bir partiyle koalisyon yapmayı düşünmediklerini söyledi. Mersin’deki Metropol Miting Alanı’nı dolduran Bahçeli, MHP’nin tek başına iktidara geleceğini ve hiç bir partiyle koalisyon yapmayacaklarını söyledi. Türkiye’nin 4 yıl 8 ay boyunca ağır bir yıkıma uğradığını söyleyen Bahçeli, "Bu yıkım etkileri her kesimde görüldü. Çiftçi, üretici, köylü, esnafın boynu bükük. Sanayici can çekişiyor. İthal mallar her tarafı sarmış. Mevcut sıkıntıların aşılması için MHP tek başına iktidara gelecek. Milliyetçi hareket anlayışı ’Ananı da al git’ anlayışını ortadan kaldıracak ve o ananın ellerini bir bir öptürecek" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!