AKP MKYK'da terör ve ekonomi konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

AKP MKYKda terör ve ekonomi konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 21:58

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulunun (MKYK) bugünkü toplantısında, “İç ve dış gelişmelerin ele alındığı; bölücü terörle mücadele, küresel ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerin Türkiye'ye etkileri ve sosyal politikalar üzerinde sunum ve değerlendirmeler yapıldığı” bildirildi.

AKP Tanıtım ve Medya Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 62. MKYK Toplantısının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün gerçekleştirildiği belirtildi.

MKYK toplantısında, iç ve dış gelişmelerin ele alındığı; bölücü terörle mücadele, küresel ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerin Türkiye'ye etkileri ve sosyal politikalar üzerinde sunum ve değerlendirmeler yapıldığı kaydedilen açıklamada, şu hususlara yer verildi:
“Birlik ve bütünlüğümüze kast eden bölücü terör örgütüyle çok yönlü ve çok boyutlu mücadelemize sarsılmaz bir kararlılıkla devam edilmesinin, terör örgütünün içte ve dışta tecrit edilerek yalnızlaştırılması açısından büyük önem taşıdığı vurgulanmış; bunun için uygulanmakta olan siyasi, askeri, diplomatik, kültürel, psikolojik ve sosyo-ekonomik tedbirlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi gerektiği değerlendirilmiştir.
Eşsiz bir fedakarlıkla bu mücadeleyi yürüten sivil-asker bütün kurumlarımıza olan güven ve destek ifade edilmiş, birlik ve beraberlik içinde ortak bir siyasi duruş geliştirmenin bu mücadeleye güç vereceği belirtilmiştir.
Ayrıca, milletimizin talep ve beklentileri doğrultusunda ekonomik, siyasal ve sosyal istikrarı korumanın temel önceliklerimiz olacağı vurgulanmıştır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!