AKP’den Köşk'e sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AKP’den Köşke sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2007 20:14

AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’le sürpriz bir görüşme yaptı. Görüşme siyasi kulisleri hareketlendirdi. Yalçınbayır, görüşmeyi “özel bir görüşme” olarak niteleyip açıklama yapmaktan kaçındı.

Haberin Devamı

AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır'ın öğleden sonra yaptığı bu sürpriz görüşme Ankara'da siyasi kulisleri hareketlendirdi. Meclis kulislerinde görüşmenin sızmasından sonra çok sayıda soruya muhatap kalan AKP'li Yalçınbayır, görüşmeyi "özel bir görüşme" olarak nitelendirdi. “Çok özel bir görüşme. Önceden alınan bir randevu. Görüşmemin yasama faaliyetleriyle ilgisi yok” demekle yetinen Yalçınbayır, başka bir açıklama yapmaktan titizlikle kaçındı.

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasından sonra muhalefet liderleriyle yapılan görüşmelerde Gül'ün heyetinde olan Ertuğrul Yalçınbayır'ın Köşk'e bir mesaj götürüp götürmediği merak konusu oldu. Ancak kulislerde Yalçınbayır'ın Köşk ziyaretinin daha çok Cumhurbaşkanı Sezer'in onayında bekleyen Anayasa değişikliği paketiyle ilgili olduğu yorumlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!