Türkiye, İtalya, İspanya ortak operasyonu! 8 Ukraynalı gözaltında...

Güncelleme Tarihi:

Türkiye, İtalya, İspanya ortak operasyonu 8 Ukraynalı gözaltında...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2019 11:38

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın bilgi vermesiyle İtalya ve İspanya güvenlik birimlerince Cezayir açıklarında bir gemiye operasyon düzenlendi. Gemide yapılan aramada 12 ton toz esrar ele geçerken, gemi personeli 8 Ukraynalı gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, 4 ay önce Moldova bayraklı ELG adlı  yük gemisiyle yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi aldı. Alınan bilgi üzerine teknik ve fiziki takip yürütüldü. Geminin geçtiğimiz Pazartesi günü Cezayir açıklarında olduğu bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, İtalya ve İspanya güvenlik birimlerine bilgi verdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın verdiği bilgi üzerine İtalya ve İspanya güvenlik birimleri gemiye Cezayir açıklarında operasyon düzenledi.  Gemiye çıkan İtalya ve İspanya güvenlik güçleri gemide yaptıkları aramada, zulalar içinde 12 ton toz esrar ele geçti. Gemi personeli olan 8 Ukraynalı gözaltına alındı. Uyuşturucunun Libya’ya buradan da tüm Avrupa’da piyasaya sürüleceği belirlenirken, 8 Ukraynalı tutuklandı.

Türkiye, İtalya, İspanya ortak operasyonu 8 Ukraynalı gözaltında...

Türkiye, İtalya, İspanya ortak operasyonu 8 Ukraynalı gözaltında...


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!