Akaryakıt istasyonu soyguncularına 25'er yıl

Güncelleme Tarihi:

Akaryakıt istasyonu soyguncularına 25er yıl
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 12:05

KONYA’da iki akaryakıt istasyonunu bıçak ve kurusıkı tabanca tehditiyle soydukları iddiasıyla yargılanan 23 yaşındaki Uğur Deveci ile 24 yaşındaki Uğur Çeçen, toplam 25’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Seyyar satıcıdan 1 TL’ye aldıkları kar maskesi ve kiraladıkları otomobille 9 ve 10 Ekim 2011 tarihlerinde gece, iki akaryakıt istasyonuna gelen Uğur Deveci ve Uğur Çeçen, ellerindeki bıçak ve kuru sıkı tabancayla çalışanları tehdit edip, ilk işyerinden 700, ikinci işyerinden de 300 TL aldı. Güvenlik kameraları sayesinde kısa sürede polis tarafından yakalanan iki kişinin, hırsızlıktan ve dolandırıcılıktan poliste kaydının olduğu ve akaryakıt istayonlarından aldıkları parayla da uyuşturucu aldıkları ortaya çıktı.

Çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan ve ’nitelikli yağma’ suçundan Konya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde her iki olay için ayrı ayrı yargılanan Uğur Deveci ve Uğur Çeçen, yaklaşık bir ay önce görülen duruşmada ilk soygun için 12 yıl 6’şar ay hapis cezası aldı.

1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ikinci soygunla ilgili son kez hakim karşısına çıkan 2 sanık, 12 yıl 6’şar ay hapis cezası çarptırıldı. Böylece iki sanık, iki soygun nedeniyle toplam 25’er yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!