AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok: Nevruz ateşi, sevginin hakim olduğu bir yıla vesile olsun

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok: Nevruz ateşi, sevginin hakim olduğu bir yıla vesile olsun
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 17:55

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Nevruz ateşi, birliğimize, bereketli, sıcak bir yıla, rahmeti, bereketi olan bir yıla, dünyada birliğin ve sevginin hakim olduğu yıla vesile olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Turgut Altınok, Keçiören Belediyesi'nde düzenlenen Nevruz Bayramı kutlamasına katıldı. Yöresel danslar ve gösterilerin sergilendiği programda konuşan Altınok, "Nevruz Bayramı, asırlardır Türk Cumhuriyetlerimizde ve Orta Asya'da kutlanan bir bayramdır. Nevruz Bayramı, Türklerin Ergenekon'dan çıkış bayramıdır. Bir taraftan da bahar bayramıdır. Nevruz ateşi, birliğimize, bereketli, sıcak bir yıla, rahmeti, bereketi olan, dünyada birliğin ve sevginin hakim olduğu bir yıla vesile olsun" diye konuştu.

'2024 YILI ANKARA'MIZA BEREKET GETİRSİN'

Altınok, düzenlenen etkinlikte ayrıca, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Başkanı İlyas Demirci'nin elinden, 'Kızıl Elma Türk Dünyası Şehircilik Özel Ödülü'nü aldı. Ödülün ardından teşekkür konuşmasını yapan Altınok, "Tekrardan Nevruz Bayramı'mız kutlu olsun. Birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize, Balkanlar’daki kardeş coğrafyamıza selamlarımı sunuyorum. 2024 yılı, başkentimiz Ankara'mıza 31 Mart'ta aydınlık ve bereket getirsin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!