Ajda'ya konser iptal ettiren rezervasyon

Güncelleme Tarihi:

Ajdaya konser iptal ettiren rezervasyon
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2007 00:00

Türk Pop Müziği'nin Süper Star'ı Ajda Pekkan'ın, önümüzdeki hafta Less Ottoman Otel'deki Q Jazz Bar'daki konserini iptal ettirmesinin ardında eski sevgilisi Okan Tapan'ın olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Ajda Pekkan ile beş yıldır birlikte olduğu işadamı Okan Tapan, bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerini yıl sonunda noktalamışlardı. Ayrılığın ardından Ajda Pekkan, çeşitli konserleri ve ekstra programlarıyla adından söz ettirirken, işadamı Okan Tapan'ın adı hemen aşk dedikodularına karıştı. Son olarak Aylin Livaneli'yle birlikte fotoğrafları yayınlanan Okan Tapan'ın, Ajda Pekkan'ı çabuk unuttuğu konuşulmaya başlandı.

Ajdaya konser iptal ettiren rezervasyon
Ajdaya konser iptal ettiren rezervasyon

Ajda Pekkan ise, Less Ottoman Otel'deki Q Jazz Bar'da sahneye çıkmaya hazırlanıyordu. 18 Ocak'taki sahne programı için özel bir repertuvar da hazırlayan Pekkan, aldığı bir haberle konserini iptal ettiği öğrenildi. İptal nedenini açıklamayan Pekkan'ın, konserini iptal ettirmesinin asıl nedenin ise, eski sevgilisi Okan Tapan'ın konseri izlemek için dört kişilik rezervasyon yaptırması olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Q Jazz Bar'ın işletmecisi Mehmet Ali Açılmış, Ajda Pekkan'la sözleşme yaptıklarını, Pekkan'ın bu sözleşme uyarınca sahneye çıkmak zorunda olduğunu, iptal etmek isteyince kararından vazgeçmesi için salı gününe kadar süre tanıdığını ancak ısrar ederse de durumu yapacağı bir basın toplantısıyla açıklayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!