Ajda Pekkan New York'ta

Güncelleme Tarihi:

Ajda Pekkan New Yorkta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 15:52

Ajda Pekkan Mew York'ta ''TURKHISHNY.COM'' haber portalının ödül gecesinde konser verdi.

Haberin Devamı

Ünlü pop şarkıcısı Ajda Pekkan New York'ta konser verdi.
Ajda Pekkan “TurkishNY.com” haber portalının New York'ta “Manhattan Center”da düzenlediği 5. kuruluş yıl dönümü ve ödül gecesinde hayranlarıyla buluştu.
Pekkan merakla beklenen konser öncesinde gazetecilerin soruları üzerine, New York'ta sahneye çıkmanın kendisi için çok güzel bir duygu olduğunu belirtti.
Pekkan, şöyle konuştu:
“Yıllardan beri ilk defa Amerika'da konser veriyorum, bayağı uzun yıllardan beri... Bu bir ilk, onun için inşallah bundan sonra bunun birçok defalar söz konusu olmasını temenni ediyorum, çünkü hakikaten ben de bu olaydan dolayı çok gurur duyuyorum.”
Programı düzenleyen Rıdvan Sezer'i kutlayan Pekkan, bundan sonra da arzu edilirse yine New York'a gelmek istediğini ifade etti. Türkiye ve ABD arasındaki yolun uzun olduğunu, orkestra elemanlarının seyahatinin kendilerini davet edenler için masraflı olduğunu kaydeden Pekkan, “Ama yeniden olursa tabii çok güzel olur” diye konuştu.
Pekkan'ın sevilen eski, yeni şarkıları ve sahne performansıyla New Yorklu hayranlarını coşturduğu gecede, New York Başkonsolosu Mehmet Samsar da Ajda Pekkan'a teşekkür plaketi sundu.

/images/100/0x0/55eab3b7f018fbb8f89141a9

Haberin Devamı

-A.A'YA PLAKET-

Konser öncesinde düzenlenen törende ise Türkiye ve ABD arasındaki ilişkilerin gelişmesine, ABD'de Türkiye'nin ve Türk kültürünün tanıtımına katkıda bulunan ve Türk toplumunu politika, ekonomi, diplomasi, haber alanlarında ABD'de başarıyla temsil eden kişi ve kurumlara “Turkishny.com” tarafından teşekkür plaketleri verildi.
Gecede Anadolu Ajansına da BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ertuğrul Apakan, New York Başkonsolosu Mehmet Samsar'ın da bulunduğu bir grupla birlikte teşekkür plaketi sunuldu.
Büyükelçi Apakan, ödül almasının yanı sıra ödül alanlarının bazılarına ödüllerini de verdi.
Gecede, aralarında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın da bulunduğu bazı devlet ve hükümet yetkililerinin isimleri ödüle layık görülen kişi ve kuruluşlar listesinin başında okundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!