Ailesini ve arkadaşlarını dövdü

Güncelleme Tarihi:

Ailesini ve arkadaşlarını dövdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2010 11:43

KONYA’da oto boyacısı 43 yaşındaki Mehmet Türköz, aynı işyerinde çalışan kardeşi 37 yaşındaki İlyas Veli Türköz ile birlikte, ayrı yaşadığı eşi 40 yaşındaki Şerife Türköz'ü borç- alacak yüzünden çıkan kavgada dövdü. Kavgaya karışan Şerife Türköz'ün iki oğlu ile yakınları da yaralandı.

Mehmet Türköz, kardeşi İlyas Veli Türköz ile birlikte, boşanma davası süren ve ayrı yaşadığı eşi Şerife Türköz’ün yanına gitti. Mehmet Türköz, iddiaya göre, eşinden 4 bin lira alacağını istedi. Bunun üzerine çift arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce, Türköz kardeşler, Şerife Türköz ile çocukları 15 yaşındaki Yavuz ve 18 yaşındaki Fatih ile Şerife Türköz’ün amcası 45 yaşındaki Yılmaz Gören, amcasının kızı 20 yaşındaki Betül Çelik, yeğeni 23 yaşındaki Fatma Ana Uçar ve annesi 61 yaşındaki Şerife Gören'i dövdü.

Yaralılardan 4'ü olay yerine gelen ambulansta tedavi edilirken, Şerife Türköz, Şerife Gören ve Yavuz Türköz, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan Mehmet Türköz ve kardeşi İlyas Veli Türköz, şikayetçi olunmaması üzerine serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!