Aile İşi 12. bölüm fragmanında duygusal sahne!

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 12. bölüm fragmanında duygusal sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 12:00

Aile İşi 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin ilgiyle takip edilen komedi dizisi Aile İşi'nde bu hafta hüzünlü ve gerilim dolu olacak. Müjde'nin evi darmaduman oluyor... Müjde ile Hakan tartışıyor. Hakan kavga ediyor ve mahalleden ayrılıyor. Aile İşi 12.bölüm fragmanı ve detaylar...

ATV'nin eğlence dolu aile dizisi Aile İşi 12. bölüm fragmanını yayınladı. Aile İşi Çarşamba günü hayranlarını çok güldürdü.18 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Aile İşi'nin yeni bölümünde Hakan ve Müjde arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. Hakan'ın her şeyi yoluna koymak için yaptığı planlar ne? Aile İşi yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

 

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan ve Müjde, bir dizi yanlış anlamadan ötürü, birbirinden uzak durmaya çalışır. Onları tekrar yan yana görmek isteyen 'Aile İşi' üyeleriyse her yolu dener. Arif, ona dava açan Sami'nin elindeki delilin peşine düşer. Emel, Mülayim'i evlatlarıyla arasını düzeltmesi konusunda cesaretlendirir; ancak sonuç Mülayim için bir yıkım olunca, Emel kendine has bir yönteme başvurur. 'Aile İşi' evine bir geceliğine misafir olmayı başaran Cemali, her şeyi birbirine Katar. Leman'ın kıskançlık krizleriyse Ziya'yı yaşamından bezdirir.

AİLE İŞİ 12.BÖLÜM FRAGMANI

AİLE İŞİ GENEL HİKAYE

Yapım; Ntc Medya Yapımcı; Mehmet Yiğit Alp Yönetmen; Cem Tabak Genel Koordinatör Nazlı Heptürk; Uygulayıcı Yapımcı; Arzu Ersan Deligöz Senaristler; Özgür Evren Heptürk, Ferhat Ergün, Jenerik Müziği; Can Bonomo, Can Saban, Ali Rıza Şahenk

Haberin Devamı

Hem güldüren, hem eğlendiren, eski Türk filmlerini aratmayan sımsıcak bir aile komedisi... NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi...Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Cem Tabak otururken, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk üstleniyor.

AİLE İŞİ OYUNCULARI

Ufuk Özkan
Murat Akkoyunlu
Hasibe Eren
Sait Genay
Pelin Akil
Gülay Baltacı
Can Bonomo
Şafak Karaali
Özgür Emre Yıldırım
Denizhan Akbaba
Ali Rıza Şahenk
Naz Ar
Osman Wöber
Mine Kılıç
Utku Ateş
Mıchaela Melek Dede
Melisa Lara Cantez
Toprak Çerçioğlu

BAKMADAN GEÇME!