Aile boyu vahşet

Güncelleme Tarihi:

Aile boyu vahşet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Isparta'da 3 kız kardeş, dayakçı babalarını balta ve sopalarla vura vura öldürürken anneleri de onları izledi. Cesedi ocakta yakan cani kadınlar, kemikleri de bahçeye gömdü. Hizbullah vahşetini aratmayan cinayet, komşuları dehşete düşürdü.

ISPARTA'nın Sütçüler İlçesi'ne bağlı Kesme Kasabası'nda oturan Osman Armağan, sürekli dövdüğü eşi Nesli ve kızları Fatma, Medine ile Vesile tarafından vahşice öldürüldü. Dayakçı babayı kızları balta ve sopalarla öldürürken, anneleri olayı izlemekle yetindi. Armağan'ın cansız bedenini de köy evindeki ocağın bacasına ayaklarına tel bağlayarak asıp yakan ve kemiklerini bahçeye gömen eşi ile 3 kızı tutuklandı.

HİZBULLAH GİBİ

Hizbullah vahşetini aratmayacak cinayet yaklaşık iki ay sonra Osman Armağan'ın kardeşinin kasabaya gelmesiyle ortaya çıktı. Sütçüler'in dağlık arazide kurulu Kesme Kasabası'na bağlı Çökek Mahallesi'nin Çamkaya Mezrası'nda yaşayan 45 yaşındaki Osman Armağan, yaklaşık 53 gün önce aniden kayıplara karıştı. 43 yaşındaki karısı Nesli Armağan ise kocasını soran komşularına, Antalya'ya kardeşlerinin yanına gittiğini söylüyordu.

Osman Armağan'ın kardeşi 42 yaşındaki Tevfik Armağan, önceki gün Kesme'ye geldi. Ağabeyini bulamayan Armağan, hayatından endişe duyduğunu belirterek Kasımlar Jandarma Karakolu'na başvurdu. Aynı gün Armağan'ın eşi ile kızları 23 yaşında Fatma, 17 yaşındaki Medine ile 16 yaşındaki Vesile gözaltına alındılar. Armağan'ın 25 yıllık eşi ile 3 kızı sorgularında işledikleri vahşi cinayeti itiraf ettiler.

KAFASINI PARÇALADILAR

Annelerinin cinayete hiç karışmadığını söyleyen Fatma Armağan vahşeti şöyle anlattılar: ‘‘Bizi sürekli dövüyor, hakaretler ediyordu. Artık canımıza taketmişti. Olay günü yine bizi dövmeye başladı. Daha önce kararlaştırdığımız gibi balta ve odunlarlara saldırıya geçtik. İlk baltada yıkıldı. Üzerine çullanarak kafasını parçaladık. Annem olaya hiç karışmadı. Öldüğüne inandıktan sonra da cesedi eve taşıdık.’’

Balarının cesedini eve taşıdıklarını ve şömine benzeri 2-3 kişinin sığabileceği bacaya ayaklarından telle bağlayarak başaşağı sarkıttıklarını anlatan acımasız kardeşler,‘‘Geriye cesedi yok etmek kalıyordu. Ocağı odunla besleyip tutuşturduk. Kısa sürede yandı. Kemiklerini de bahçeye gömdük’’ dediler. Yapılan araştırmada talihsiz adamın kemikleri gömülen yerde bulunurken, sanıklar tutuklanarak cezaevine yollandı.

Ensest ilişki olabilir mi?

Öldürüldükten sonra yakılan Armağan'ın bahçeye gömülen kemikleri bulunup tahlil için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yılların dedektiflerini bile dehşete düşüren cinayetin işleniş biçimi ve böylesine büyük nefretin dayaktan kaynaklanmayacağı düşüncesinden hareketle, soruşturmada cinsel taciz ve ensest ilişki üzerinde durulduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!