Ahmet Hoca, seks gücünü artırır dedi, millet cebine taş doldurdu

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Hoca, seks gücünü artırır dedi, millet cebine taş doldurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2007 00:00

Deprem konusundaki çalışmalarıyla tanınan jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Muğla’nın Marmaris İlçesi İçmeler Beldesi’nde 65 yıl sonra işletilmek istenilen "manganez" madeninin çevresinde dolaşanların "seks gücünün artacağını" savundu.

Prof. Ercan’ın bu konuşmasından sonra kendisini dinleyenler, ocağa girip cep ve çantalarına manganez parçaları doldurdu. Hazırladığı raporu yeniden işletilmek istenen maden ocağında basın toplantısıyla açıklayan Prof. Ercan, şöyle devam etti:

"Dünyanın hiçbir yerinde turizm ve milli park alanı içerisinde maden işletmesine izin verilmez. Ancak, maalesef bizim maden yasamız, buna müsait. Madencilik sessiz sedasız yapılacak bir iş değil. Patlamalar ve toz içinde gerçekleştirilir. Bunun turizme ve çevreye zarar vereceği kesindir. Ham haliyle tonu 50 dolara satılan manganezden bir yılda elde edilecek kazanç milyon doları bile bulmayacaktır. Öte yandan ülke ekonomisine her yıl yaklaşık 1.5 milyar dolar kazandıran Marmaris turizmi büyük zarar görebilir. Ayrıca, Türkiye’nin birçok yerinde manganez madeni var."

Prof. Ercan, "Manganezin sağlık açısından da faydaları var. En büyük özelliği de seks gücünü arttırmasıdır. Her taşın insanlara sağlık açısından faydası vardır. İnsanlar kaya parçalarının salgılarından etkilenirler. Bu maden ocağının çevresinde dolaşanların, kötü duyguları iyiye dönüşür, sevme, sevilme dolayısıyla da seks gücü artar" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!