Ahlaksız ilişkide babaya suçüstü

Güncelleme Tarihi:

Ahlaksız ilişkide babaya suçüstü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2008 00:00

Kastamonu’da 16 yaşındaki kızıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni A.F.Ş.’den 15 bin YTL alan, daha sonra da 10 bin YTL’lik senet imzalattırmak isteyen baba Ahmet A., polisin seri numaralarını aldığı paraları cebine indirince suçüstü yakalandı. 38 yaşındaki baba Ahmet A., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haberin Devamı

KASTAMONU’da Taşköprü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan A.F.Ş., 16 yaşındaki eski öğrencisiyle birlikte oldu. Kızın babası da ilişkisi olduğunu iddia ettiği 30 yaşındaki öğretmenden, bu duruma göz yummak için 15 bin YTL istedi. Bu parayı ödeyen A.F.Ş., baba Ahmet A.’nın kendisinden yine para istemesi üzerine polise başvurdu. Öğretmen A.F.Ş., "Daha önceden öğrencim olan ilköğretim mezunu bir kızla gönül ilişkim oldu. Bu ilişkiyi öğrenen babası Ahmet A. bana ’Kızımla ilişkine göz yumarım ama bana 15 bin YTL tutarında senet imzalayacaksın’ dedi. Ben de bunun üzerine toplam değeri 15 bin YTL tutarında 2 senet imzalamak durumunda kaldım" dedi.

15 bin YTL’yi bir süre önce ödediğini belirten ve bu arada başkasıyla nişanlı olduğu öğrenilen öğretmen A.F.Ş., baba Ahmet A.’nın bu kez kendisinden 10 bin YTL’lik senede imza atmasını istediğini söyledi. Savcılıktan alınan iznin ardından, polisle birlikte hareket eden A.F.Ş., daha önceden seri numaraları alınmış 950 YTL’yi, kızın babası Ahmet A.’ya buluştukları yerde verdi. Polis tarafından suçüstü yakalanan Ahmet A., ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Öğretmen A.F.Ş.’nin bu olayların ortaya çıkması üzerine nişanlısından da ayrıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!