Ahlaksız babayı eşarpla boğdular

Güncelleme Tarihi:

Ahlaksız babayı eşarpla boğdular
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

İki kız kardeş, kendilerini sürekli dövüp paralarını ellerinden alan ve cinsel tacizde bulunan babalarını boğarak öldürdü.

Bayrampaşa'daki korkunç olay 17 yaşındaki K.A.K. ile 16 yaşındaki kardeşi Ç.K.'nın önceki akşam saat 19.30 sıralarında Yıldırım Karakolu'na başvurarak, ‘‘Babamız intihar etti’’ demeleri üzerine ortaya çıktı. Eve gelen polisler, yatak odasında boğazında eşarp sarılı 35 yaşındaki Yılmaz K.'nın cesediyle karşılaştı. Çelişkili ifadelerden şüphelenen polisler, konfeksiyon atölyesinde çalışan iki kız kardeşi ayrı ayrı sorguya aldılar.

İtiraf ettiler

Sorgulama sonucunda iki kardeş, babalarını, bayılttıktan sonra eşarpla boğduklarını itiraf ettiler. Gözaltına alınan K.A.K. ile Ç.K. ifadelerinde, ‘‘Hiç çalışmaz, asalak yaşamayı severdi. Kazandığımız parayı elimizden alıp içkiye kumara verirdi. Olay gecesi işten eve geldiğimizde içki almak için para istedi. ‘Para yok' deyince üzerimize saldırdı’’ dediler.

İçip içip saldırdı

K.A.K., babalarının kendilerine cinsel tacizde de bulunduğunu öne sürerek olay gecesini şöyle anlattı: ‘‘Üzerime atlayıp göğüslerimi sıkmaya başladı. Tacizde bulunuyor ve para istiyordu. Çaydanlığı kafasına vurdum. Yere düşünce eşarpla boğazını sıktım. Pişman değilim.’’ Polis cinayeti büyük kardeş üstlense de suçu tek başına işleyemeyeceği gerekçesiyle Ç.K.’yı da gözaltına aldı.

Anne de doğruladı

Eve geldiğinde eşinin cesediyle karşılaşan 5 çocuk annesi Fatma K. ise kızlarının ifadesini doğruladı. Gözüyaşlı anne, ‘‘Eşim bana ve çocuklarıma işkence hayatı çektirdi. Öldüğüne seviniyorum’’ dedi. Komşuları da işsiz olan Yılmaz K.'nın, yıllardır kızları ve eşini öldüresiye dövdüğünü belirttiler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!