Ağlatan dilekçe

Güncelleme Tarihi:

Ağlatan dilekçe
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 22:49

Terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri'nin maddi ve manevi yanında olmak isteyen Türk Eğitim-Sen üyesi bir grup kadın, askere alınmak için dilekçe verdi.

Haberin Devamı

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi önünde bir araya gelen kadınlar, ellerinde bayraklarla, sloganlar atarak Ankara Asker Alma Daire Başkanlığı'na yürüdü.

MEHMETÇİK’İN YANINDAYIZ


Kadınlar adına açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Firdevs Işık, Mehmetçik’in ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olduklarını göstermek için askerliğe başvuru yapacaklarını söyledi.

Ağlatan dilekçe

YÜREĞİ YANGIN YERİ ANNELER


Türk milletinin birer ferdi ve yüreği yangın yeri olan anneler olarak Türkiye'de yaşanan acılar karşısında üzüntülü olduklarını belirten Işık, şöyle konuştu:
"Mehmetçiğimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Peygamber Ocağı ordumuzun yanında olduğumuz göstermek için bugün buradan haykırıyor 'bizi de askere alın' diyoruz. Kahraman ordumuz bizi hangi konuma takdir ederse şerefle görevimizi yapacağımızı belirtiyor, askere alınma işlemimizin ivedilikle gerçekleştirilmesini talep ediyoruz."

Haberin Devamı


YETKİLİLER TEŞEKKÜR ETTİ


Açıklamanın ardından yetkililer, dilekçelerini kabul edeceklerini ancak askere alınmayacaklarını belirterek, kadınlara teşekkür ederken bazılarının gözleri doldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!