Ağca'nın çürük raporuna inceleme

Güncelleme Tarihi:

Ağcanın çürük raporuna inceleme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 13:08

MİLLİ Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Mehmet Ali Ağca'nın çürük raporu almasıyla ilgili olarak, “Zannediyorum raporun gerekçesi geçirdiği hapishane süresi ve zihni travma. Bizim arkadaşlarımız da inceliyorlar” dedi.

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda partisinin mahalle temsilcileriyle sohbet eden Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, gazetecilerin Mehmet Ali Ağca'nın askerlik için çürük raporu almasıyla ilgili sorusu hakkında şunları söyledi:

“Hatırlarsanız iki yıl önce yine serbest bırakılmıştı. O zaman da bir rapor almıştı ‘askerlik yapamaz’ diye. Ancak yeniden hapishaneye konduğu için o rapor neticelenmemişti. Gazetelere yanlış bir yansıma var. O zaman Savunma Bakanlığı raporu tasdik etmedi yani ‘Askere gider’ dedi. Şimdi ‘Askere gitmez deniyor’, öyle değil. Tekrar hapishaneye girdiği için raporun tekamül etmesi yani sonuca ulaşmasına gerek kalmamıştır. Şimdi benzeri bir rapor aldı ve bizim arkadaşlarımız da inceliyorlar. Bu defa serbest, hapishaneye yeniden dönmesi söz konusu değil.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!