Adriana'dan bile 3 günde sıkılırım

Güncelleme Tarihi:

Adrianadan bile 3 günde sıkılırım
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2010 14:45

Çapkınlıkları ve lüks yaşamıyla tanınan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Posta gazetesinden İnci Neşeli Özoğlu'na konuştu:

Haberin Devamı

Adriana Lima'dan çok özel kareler / Foto Galeri

Ünlülerin inanılmaz sözleri / Foto Analiz

İmrendiren hayatlar / Foto Galeri

Ünlülerin akıllara durgunluk veren ilginç yönleri / Haber-Galeri

- ANADOLU Yakası'ndaki inşaatların yüzde 80'inin malzemesini babam vermiştir. Sektörü benim kadar bilen yoktur. İstanbul'daki binalar hakkında söylediklerim için çok eleştirdiler. Ama bu bir tespitti. Ben o zaman neler yapıldığını anlattım. Teşhisi doğru koyarsan tedaviyi yaparsın.

- SANA YAĞININ bile karne ile verildiği günlerde demiri-kumu ithal mi edecektik. Demir hurdadan çekildi. Kumun yüzde 30'u midye kabuğu, yüzde 30'u balçıktı.

- BEN İstanbul'u Aysel Gürel'e benzetiyorum. Yıllar önce rahmetli Aysel Gürel'in bir reklam filmi vardı. Aysel Gürel estetik ameliyat geçiyor, içinden Deniz Akkaya çıkıyordu. Aysel Gürer'e ne kadar makyaj yaparsan yap Deniz Akkaya'ya benzemez.

Haberin Devamı

- HAİTİ'DEKİ deki binaların birçoğu İstanbul'dakinden iyi. Bunu iddia ediyorum. Gidelim tespit edelim.

- GÜNDE ortalama 15-18 saat çalışıyorum. Tabii kız arkadaşlarımdan, ailemden fırça yiyorum. Pazar günleri kız arkadaşımı da alıp şantiyede gezerim.

- HAYATIMDA işimi bırakıp 3 gün üst üste tatil yaptığımı bilmem. Adriana Lima bile olsa 3 gün üst üste tatil yapamam. 2 gün idare ederim, üçüncü gün patlar dönerim.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!