Adnan Hoca'nın eski müridine silahlı saldırı gözaltısı

Güncelleme Tarihi:

Adnan Hocanın eski müridine silahlı saldırı gözaltısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 12:05

KAMUOYUNDA Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın onursal başkanlığını yaptığı Bilim Araştırma Vakfı'ndan 6 ay önce ayrıldığı ileri sürülen 23 yaşındaki K.G., İstanbul'un Beylerbeyi semtinde, bir kişiye silahlı saldırıda bulunduğu iddiasıyla, tatile geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Önceki gün bir arkadaşıyla tatile geldiği Bodrum'daki bir pastanede oturan K.G., polisin yaptığı kimlik kontrolünde, hakkında şikayet olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen K.G., İstanbul Beylerbeyi'nde, İbrahim Tuncer'e silahlı saldırıda bulunduğu iddiasıyla yapılan bir şikayet üzerine 4 saat süreyle ifade verdi. K.G., ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulanmasının ardından gazetecilere bir açıklama yapan K.G., “Olaydan, kesinlikle haberim yok. Şikayetçi olan kişiyi de tanımam. Dr. Oktar Babuna olayında olduğu gibi, yine iftira atarak beni sindirmeye çalışıyorlar” dedi. K.G., kendisi hakkında iftirada bulunan kişiler hakkında yasal yollardan hakkını arayacağını da kaydetti.

Haberin Devamı

K.G., iki hafta önce de, İstanbul'da Dr. Oktay Babuna'nın evini silahla bastığı, kapıyı tekmeleyerek içeri girip, tehditte bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!