Adli Tıp çözecek

Güncelleme Tarihi:

Adli Tıp çözecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Evlerinde başlarından kurşunlanmış olarak bulunan iki kardeşin ölümü üzerindeki sır perdesi henüz kalkmadı. Esrarengiz olayı Adli Tıp aydınlatacak.

ŞİŞLİ'de önceki gün yalnız yaşadığı evinde yılbaşında tatil için Almanya'dan gelen erkek kardeşi Gürkan Çakaloğlu ile başlarından kurşunlanarak öldürülen Serap Çakaloğlu'nun cinayete mi kurban gittiği, kardeşi tarafından mı öldürüldüğü hâlâ kesinlik kazanmadı.

Elinde barut izine rastlandı

Şişli Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin yaptığı kontrolden sonra abla-kardeşin cesetleri dün otopsi yapılmak üzere Adli Tıp'a sevk edildi. Cinayet masası dedektifleri tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemelerde makyöz Serap Çakaloğlu'nun 1 ila 1.5 metre mesafeden şakağından, kardeşi Gürkan Çakaloğlu'nun ise yine şakağından bitişik atışla kurşunlandığı anlaşıldı. Dedektifler tarafından yapılan el svaplarında Gürkan Çakaloğlu'nun elinde barut izlerine rastlandığı belirtildi. İlk bulgulara göre içki masasındaki tartışma sonrası Gürkan Çakaloğlu'nun ablasını öldürdükten sonra intihar etmiş olması ihtimali ağırlık kazandı.

Yakınları intihara inanmıyor

Abla-kardeşin akrabalarının çoğunun Almanya'da yaşadığı belirtilirken dün Şişli Etfal Hastanesi'ne gelen yakınları, ‘‘İntihar edecek insanlar değildi. Gürkan Çakaloğlu yılbaşı tatili için Türkiye'ye gelmişti. Serap Çakaloğlu kuaförlük yapan Uğur Yaman ile iki sefer boşanıp evlenmişti. Son olarak ayrıldıktan sonra kızını yanına almıştı. Kız 3-4 ay önce babası tarafından alınmış. Şu anda da babasının yanındaymış’’ dediler. Bu arada polis kuaförlük yapan Uğur Yaman'a henüz ulaşamazken, Yaman'ın bayram tatili nedeniyle Bodrum'da olduğu bildirildi.

Yakın mesafeden vurulmuşlar

Bir süre önce kızını boşanadığı kocası alan Serap Çakaloğlu ile kardeşi Gürkan Çakaloğlu'nun ölüm nedeninin belirlenmesi Adli Tıp'a kaldı. Dedektifler, iki kardeşin yakın mesafeden vurulduğunu belirlediler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!