Adı Mutluluk yeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de! (FRAGMAN İZLE)

Güncelleme Tarihi:

Adı Mutluluk yeni bölümüyle bu akşam Fox TVde (FRAGMAN İZLE)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 12:18

Ekranların sevilen dizisi Adı Mutluluk heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da Fox Tv ekranlarında! 8. bölüm fragmanı yayınlanan Adı Mutluluk'un detayları haberimizde..

Haberin Devamı

Genç yetenekli oyuncuların kadrosunda bulunduğu Adı Mutluluk dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da Fox TV ekranlarında! Ardı arkası kesilmeyen olaylarla her hafta heyecanı zirvede tutmayı başaran dizinin 8. bölüm fragmanları yayınlandı.

ADI MUTLULUK 8. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk yeni bölümünde; bir süredir gergin olan gençleri motive etmek isteyen Taylan kamp gezisi düzenler. Batu hariç tüm gençler tatil için bir çadır kampına gider, bir yandan Batu'dan uzak durmak isteyen Kumsal, ondan uzak olmanın sıkıntısını duyar.

Ancak, tesadüf bu ki Batu da kampta çalışmaktadır. Birbirlerinden uzak durup dost alma kararı alan Kumsal ve Batu, Adı Mutluluk 8. bölümünde de yakınlaşmadan duramayacaklar. Batu'nun kampta Sera ile yakınlaşması, kumsalı adeta çıldırtacak. Yıldızları bir türlü barışmayan Kumsal ve Dolunay arasında da ipler iyice gerilecek. Öyle ki Kumsal kendini tutamayıp Dolunay'a Tokat atacak.

Haberin Devamı

7.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Adı Mutluluk yeni bölümünde; artık herkes Sera'nın Batu'ya aşık olduğunu öğrenmiştir. Batu'ya çaresiz bir şekilde aşık olduğunun bilincinde olan Sera'dan daha çok sinir olan biri varsa o da Eren'dir.


Hem kız kardeşini hem de duygusal hisler beslediği Batu'ya kaptırdığını düşünen Eren'e yakın arkadaşı Zeki yardımcı olmaya çalışır. Bu esnada Eren iç hesaplaşma yaşar. Kızına çok bağlı olan Taylan, Kumsal'dan yardım isteri.

Taylan'ın bu isteği Adı Mutluluk 7. bölümünde Kumsal'ı zor durumda bırakır. Kumsal, dostluğu adında Batu'dan vazgeçecek midir? Eren, hem aşık olduğu kızın hem de kızkardeşinin sevgisini kazanan Batu'yla karşı karşıya gelecek mi?

Adı Mutluluk yeni bölümüyle bu akşam Fox TVde (FRAGMAN İZLE)

OYUNCU KADROSU

Kumsal Güçlü- Ezgi Eyüboğlu

İzmirli olan Beste, çalışkan, akıllı ve başarılı bir kızdır. Babasının maddi durumu çok iyi olmasına rağmen burslu olarak İstanbul Dünya Üniversitesi’ni kazanmıştır. Duru bir güzelliği vardır. Sesi de çok güzeldir. Ancak Kumsal ikisinin de henüz farkında değildir. Kendisiyle ilgili önemli kararları verme konusunda hiç cesur değildir.

Haberin Devamı

Adı Mutluluk yeni bölümüyle bu akşam Fox TVde (FRAGMAN İZLE)

Batu Değirmenci-Kaan Yıldırım

Batu da İzmirlidir. Agresif, adaletli, plancı, duygusal, Zeki ama asla çalışkan olmayan ketum birisidir. Fazla konuşmaz, duygularını dışa vurmayı beceremez. Çok iyi yüzer. Okulun ‘arıza’ çocuğudur. İki yıl sınıfta kaldıktan sonra ittire kaktıra liseyi bitirmiştir. Annesi hayatındaki en değerli varlıktır.

Adı Mutluluk yeni bölümüyle bu akşam Fox TVde (FRAGMAN İZLE)

Eren Yüksel-Ceyhun Mengiroğlu

Eren, İstanbulludur. Üst sınıf bir ailede büyümüştür. Hali vakti son derece yerindedir. Üniversitenin gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Giyimine her zaman özen gösterir. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Tüm kızların gözü ondadır. Eren ise iki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir.

Haberin Devamı

Adı Mutluluk yeni bölümüyle bu akşam Fox TVde (FRAGMAN İZLE)

Gonca Gül Duran-Zeynep Bastık

Antalyalıdır. Özü sözü birdir. Lafını sakınmaz. İkinci adı Gül’dür. İnsanlar bazen kendisine Goncagül diye seslense de o Gül adını pek sevmez.. Gonca’yı tercih eder. Okulun en sert duruşlu karakteridir. Bugüne kadar kimse tarafından Gonca’nın ‘güldüğü’ görülmemiştir.

Sera Yüksel-Aslı Bekiroğlu

Eğlenmeyi, eğlendirmeyi çok sever. Bir etkinlik yapılacaksa onu mutlaka Sera yapar. Bu yıl abisi Eren’in üniversitesine girmiştir. Resim bölümünde okuyacaktır. Çalışkan bir kız değildir ancak resim konusunda yeteneklidir. Ailesinin zenginliğini kullanmaktan çekinmez

Tatlı-Orçun İynemli

Haberin Devamı

İzmirli genç mafya! Genç yaşına rağmen tüm İzmir’in önünde düğmesini iliklediği birisidir.. Ondan hem korkulur, hem de ona büyük saygı duyulur. Saygı duyulmasının tek sebebi gücü değildir. Bilgi birikimi, genel kültürü ve eğitimi de bunu destekler. Klas bir hayat sürer.

BAKMADAN GEÇME!