Adana'da korkutan kaza: 1 ölü, 22 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Adanada korkutan kaza: 1 ölü, 22 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2009 09:30

Adana'da, tarım işçilerini taşıyan midibüsün önce otomobile, ardından durağa çarpması sonucu 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Solaklı beldesinden Adana'ya gelen Salih Canpolat yönetimindeki 01 YU 112 plakalı midibüs, Doğankent beldesi yakınlarında, ana yola çıkan Aziz Algantekin idaresindeki 34 YRM 93 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın etkisiyle midibüs, daha sonra elektrik direğine ve yol kenarında toplu taşıma aracı bekleyen öğrencilerin bulunduğu otobüs durağına çarptı.
Kazada, otomobil sürücüsü Aziz Algantekin olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, Atatürk Lisesi öğrencileri Sinan Üzer, Murat Korkular ve Mesut Yıldız ile tarım işçileri Yeliz Şimşek, Hatice Merk, Mehmet Yalaz, Ahmet Yalaz, Güneş Yalaz, Ayşe Yalaz, Halil Çiftçiler, Süleyman İlan, Gülistan İlan, Mesut Yıldız, Anıl Çiçek, Rabia Alkay, Yusuf Çiftçiler, Rabia Çiftçiler, İbrahim Çiftçiler, Fatma Çiftçiler, Makbule Çiftçiler, Habib Ay ve Mehmet Ay yaralandı.

Haberin Devamı

Yaralılar, Adana Devlet, Çukurova Devlet ve Yüreğir Başkent hastanelerine kaldırıldı.

Olaydan sonra Adana Devlet Hastanesine gelen Vali İlhan Atış, hastane yetkililerinden bilgi aldı, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!