Adana'da esrar operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Adanada esrar operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 11:32

Adana'da, “dur' ihtarına uymayan ve kovalamaca sırasında kanalete devrilen otomobilde 6 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmalarında Hatay'dan Adana'ya gelen iki otomobili takibe aldı.

Güvenlik güçleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda takibe aldıkları otomobilleri durdurmak istedi. “Dur” ihtarına uymayan sürücüler, otoyoldan çıkıp girdikleri kent merkezinde farklı yönlere saparak izlerini kaybettirmek istedi.

01 PM 583 plakalı otomobil Sarıhamzalı Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki kanalete devrildi. Aracın sürücüsü Hasan K, polis tarafından yakalanırken, otomobilin bagajında 6 kilogram esrar ele geçirildi.

Bu arada, kaçan diğer otomobil ise otogar yakınlarında yakalandı. Otomobilde bulunan Nimet E, Mustafa T ile bir çocuk ve bir kadın yakalandı.

Nimet E ve Mustafa T'nin olası polis kontrolünden geçebilmek için tanıdıkları kadın ile çocuğu yanlarına alarak kendilerine aile süsü vermeye çalıştıkları belirtildi.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğün bildirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!