Adana'da bayram namazı çıkışı terör protestosu

Güncelleme Tarihi:

Adanada bayram namazı çıkışı terör protestosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 10:39

Adana'da, Köylü ve Çiftçi Lobisi'nin (KÖYÇİL) öncülüğünde toplanan bir grup vatandaş, bayram namazı çıkışında “terörü protesto” yürüyüşü düzenledi.

Haberin Devamı

Bayram namazının ardından Sabancı Merkez Camisi önünde toplanan vatandaşlar, dağıtılan Türk bayraklarını alarak, cami yakınındaki otoparka kadar yürüdü.

KÖYÇİL Başkanı Yusuf Özer, otoparkta, şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, “Türk halkının başına bela olan terörü lanetlemeyi ve askere destek vermeyi amaçladıklarını” söyledi.

Şehit ailelerinin acılarını paylaştıklarını kaydeden Özer, “Terörü besleyenler ve destekleyenler bilsinler ki Türk halkı hiçbir güçten, hiçbir saldırıdan korkmaz. Terörün, bugün Türkiye'de en önemli ve çözülmesi gereken mesele olduğunu düşünüyoruz. Güvenliğin olmadığı yerde ticaret, sanayi, eğitim ve adalet de olmaz” dedi.

Özer, “terörle mücadelede sınır ötesi operasyon dahil, sosyal, ekonomik ve psikolojik tüm yaptırımların uygulanmasını beklediklerini” belirterek, “Ateş sadece düştüğü yeri değil hepimizin yüreğini yakıyor. Teröre karşı devletle millet el ele vererek, sorunu çözecektir. Ne terör, ne de dış güçler, Türk halkının, birliğini ve bütünlüğünü bozamayacaktır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!