Adana uçağında kavga: 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Adana uçağında kavga: 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2011 17:07

İstanbul- Adana seferini yapan yolcu uçağı, Atatürk Havalimanı’ndan kalkış için pist başında sıra beklerken, yolcular arasında kavga çıktı. Yolculardan Akif Tanrıverdi’nin kaşından yaralandığı kavga nedeniyle uçak yaklaşık 2 saat geç kalktı.

Haberin Devamı

İstanbul-Adana seferini yapan, saat 13.35’de kalkması planlan yolcu uçağı, kapı kapattıktan sonra kalkış için sıra bekledi. Atatürk Havalimanı’ndan kalkışı gecikince alkollü olduğu iddia edilen Orhan ve Turan Rigan kardeşler ile diğer yolcular tartışma başladı. Tartışma arbedeye dönüşünce Akif Tanrıverdi kaşından yaralandı.

İSTANBUL-ADANA UÇAĞINDA KAVGA ÇIKTI / WEB TV

Pilot, polis çağırdı ve yaralı yolcu Akif Tanrıverdi’ye ilk müdahaleyi havalimanında görevli sağlık ekipleri yaptı. Uçak altında ambulansla gelen sağlık ekipleri daha sonra Tanrıverdi’yi Bakırköy Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Akif Tanrıverdi bekleme sırasında alkollü 2 yolcunun görevlilere ve yolculara hakaret etmesiyle olayın başladığını söyledi. Tanrıverdi, "Müdahale edince bize de saldırdılar. Biz de cevap verdik. Ancak polis uçağa girdiğinde bana tekrar saldırdılar" dedi.

Kavgayı çıkarmakla suçlanan Orhan ve Turan Rigan kardeşler de polis ekipleri tarafından uçaktan alınarak Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Uçak saat 13.35’te kalkması gerekirken, saat 15.50’de Adana’ya gitmek üzere havalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!