Adana Portakal Çiçeği Karnavalı 2022 ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı 2022 ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2022 13:46

Adana Portakal Çiçeği karnavalı bu yıl da eğlenceli anlara sahne olacak. Haluk Levent'in konser vereceği Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nın tarihleri belli oldu. Renkli kostümlerin giyildiği ve eğlenceli anların yaşandığı 2022 Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ne zaman ve hangi tarihe denk geliyor? İşte Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ile ilgili bazı detaylar.

Haberin Devamı

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı her yıl bahar ayında düzenleniyor. Onlarca yerli ve yabancı turistin ilgiyle beklediği Adana Portakal Çiçeği Karnavalı takvimi belli oldu. Her yıl renkli karelere sahne olan karnaval bu sene ne zaman düzenlenecek?

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı nedir?

Kimisi kapalı, kimileri açık alanda gerçekleşen konser, sergi, ve gösterileri içeren karnavalın en önemli etkinliği, katılımcıların renkli kostümler giydiği kortej yürüyüşüdür. 

Portakal Çiçeği Karnavalı, 2013 yılından beri Adana’da Nisan ayında sivil inisiyatifle gerçekleştirilen sokak karnavalı. Ayrıca Türkiye'nin ilk karnavalı olma özelliğine sahiptir. Sloganı "Nisan'da Adana'da" olarak belirlenmiştir.

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ne zaman?

Bu yıl 10'uncusu gerçekleşecek olan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı 23-27 Mart’ta düzenlenecek.

 

 

BAKMADAN GEÇME!