Açlıktan ekmek çalan çocuk nezarete atıldı

Güncelleme Tarihi:

Açlıktan ekmek çalan çocuk nezarete atıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da 15 yaşındaki M.S., bir bakkaldan 4 ekmek, 650 gram peynir ve 2 paket süt çaldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Ermenek Mahallesi'nde oturan S.'nin babasının yaşamadığı, annesinin ise apartmanlarda merdiven silerek geçimlerini sağlamaya çalıştığı öğrenildi.

Geçen hafta çalıştığı lokantadaki işine son verilen ve yanında hiç para bulunmayan M. S., önceki gün çok acıkınca soyadı öğrenilemeyen Ali isimli arkadaşıyla Sedir Mahallesi'ndeki Mahsude Kuduk'a ait bakkal dükkanına geldi. İddiaya göre Kuduk'tan 4 ekmek, 2 kutu yarım litrelik süt ve 650 gram peynir alan iki genç, 2 milyon 250 bin lira hesabı ödemeden dükkandan fırlayıp kaçtılar. Yiyecekleri malzemelerini alıp kaçan iki çocuğun peşine düşen Mahsude Kuduk'ın yardımına çevredeki diğer esnaflar da koştular. Arkadaşı kayıplara karışırken, M. S. ise fazla uzaklaşamadan yakalandı.

Polise teslim edilen genç, bakkal kadının şikayetçi olmaktan vazgeçmesine rağmen götürüldüğü karakolda nezarethaneye konuldu. M. S.'nin yaşı küçük olduğu için ifadesinin ancak nöbetçi avukatın yanında alınabileceği belirtildi. M.S.'nin bugün mahkemeye çıkartılacağı bildirildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!