Abdullah Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Abdullah Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemirin hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2022 23:11

Abdullah Özdemir'in hayatı ve biyografisi Bağcılar Belediye Başkanı olarak belirlenmesinin ardından gündeme geldi. Eski Başkan Lokman Çağırıcı'dan görevi devralan Abdullah Özdemir, AK Parti Bağcılar İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev almaktaydı. Siyasete 2006 yılında Bağcılar İlçe Gençlik Kollarında başlayan Özdemir, birçok önemli görevde bulundu. Peki, Abdullah Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in hayatı hakkında bilgiler

Haberin Devamı

1983 Kastamonu / İnebolu doğumlu olan Abdulah Özdemir, Yıldız Teknik Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği bölümünü (Yarı İngilizce) ve İstanbul Kültür Üniversitesinde de Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.

Siyasete 2006 yılında Bağcılar İlçe Gençlik Kollarında Başladı, 11 Kasım 2007 tarihinde II.Olağan ve 14 Ağustos 2011 tarihinde III. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongrelerinde Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevlerine seçildi. Bu süre içerisinde Amerika / Washington'da bir düşünce kuruluşunda Ortadoğu, Amerika ve Dünya Siyaseti üzerine eğitim aldı ve halen Ak Parti Gençlik İstanbul İl Başkanlığı Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubunda görev almaktadır.

Özdemir, Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatından dolayı Kasım 2013'te Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı. İnşaat sektöründe Proje, Yapı Denetim, İnşaat Malzemeleri satışı , Mobilya ve Müteahhitlik hizmetleri veren şirketleri bulunan Özdemir, evli ve 1 çocuk babasıdır, İngilizce bilmektedir.

BAKMADAN GEÇME!