ABD'de müzik piyasasını alt üst eden Türk

Güncelleme Tarihi:

ABDde müzik piyasasını alt üst eden Türk
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 09, 2011 15:34

Puff Daddy, Timberland, Usher, Akon, 50 Cent gibi dünyayı şarkılarıyla kasıp kavuran isimlerin arkasında bir Türk var... Brain İbrahim Kılıç...

Haberin Devamı

Amerikan müzik dünyasının deneyimli ismi Biran İbrahim Kılıç, yeni projeleriyle Türkleri ABD'ye tanıtacak.

 

Kılıç, bundan sonra yeni yeteneklerin ABD müzik piyasasına kazandırılması konusunda çalışmalara daha fazla yoğunlaştığını söyledi.

 

Müzik marketinde 15 yıllık ABD, rap ve hip-hop konusundaki deneyimini, Ahmet Ertegün'le bir süre birlikte çalışma imkânı yakalayarak daha da önemli bir noktaya taşıyan Amerikalı Türk müzik adamı, Türk sanatçılarının ABD müzik piyasalarında yer edinmesi için çalışmalarına başladı.

 

Bu amaçla, 2011 yılının hemen başında, 25 dünya starı ile birlikte ÂI Star Entertainment Music Group ÅŸirketinde, uluslararası, ABD, Latin Amerika müzik pazarında faaliyetlerine baÅŸladı.

 

Haberin Devamı

I Star Music Group, Atlanta, Miami, Los Angeles, New York City ve Puerto Rico da faaliyet gösteriyor. Şirketin kurucuları arasında, Kılıç’ın yanı sıra, Münevver Koç ve Araali Marquez de yer alıyor.

 

3 yıldır Puff Daddy ile çalışmalarını sürdüren şirketin çalıştığı diper ünlü isimler arasında; Timberland, Usher, Akon,T.I, Lil Wayne, Rick Ross, Flo Ride, Dj. Kelly, T-pain, Young J-z, Drake, 50 Cent, Ludacris, Gucci mayne, Snoop Dog, Enrique Iglesias, Jenifer Lopez, Marc Antony, Dady Yankee, Don Omar, Wisin Yandel, Pitbull, Nicki Minaj, Keri Hillson, Rihanna, Chris Brown, Trey Songz yer alıyor.

 

ABDde müzik piyasasını alt üst eden Türk

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!