ABD’li model Kim’den depremzedeye gözyaşı

Güncelleme Tarihi:

ABD’li model Kim’den depremzedeye gözyaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2002 01:54

17 Ağustos depreminden sonra bölgeye yardımda bulunan ABD'li top model Kim Smith, Adapazarı'nda depremzedeleri ziyareti sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Depremin ilk günlerinde ABD'de ceketini 4 bin 500 dolara satarak elde edilen geliri deprem bölgesine gönderen Kim Smith, Zeki Triko'nun devetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Ünlü top model beraberinde bağlı bulunduğu ajansın sahibi Tayfun Kılınç, Zeki Triko'nun sahibi Zeki Başeskioğlu ile birlikte Adapazarı'na geldi.

Dernekkırı Prefabrikleri'ne giden dünyanın en güzel üçüncü kadını olarak gösterilen Kim Smith burada bir marketten 10 milyon liralık şekerleme aldı. Şekerleri torbaya koyup prefabrikleri gezerek çocuklara dağıttı. Gezi sırasında Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kreşe giren Kim Smith burada barınan çocukların bir kısmının anne ve babalarının depremde öldüğünü öğrenince gözyaşlarına hakim olamayarak ağladı.

Gezinin sonunda Kim Smith'in prefabriklerde görüştüğü depremzedelerle gazetecilerin röportaj yapılmasına top modelin bağlı bulunduğu ajans sahibi Tayfun Kılınç otobüse geldiğinde tepki gösterdi. Önce Türkçe olarak röportaj yapan İHA muhabiri Recai Yüksel'e küfür eden Tayfun Kılınç, daha sonra İngilizce olarak gazetecilere ve Türklere küfür etti. Tayfun Kılınç'ın küfür etmesine sinirlenen bazı gazeteciler bunu protesto ederek otobüsten indiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!